Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Avanceret Photoshop kursus

NemProgrammering.dk
365 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for mere information - Online
319,20 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Tag et avanceret kursus i Photoshop

Hos NemProgrammering kan du tage et online kursus i Photoshop for dig, der allerede er kendt med Photoshop, men som gerne vil blive endnu bedre i programmet. 

Dit udbytte af kurset:

Med dette avancerede Photoshop kursus vil du lære en masse avancerede teknikker i Photoshop. Du vil blandt andet lære, hvordan du laver:

  • HDR billeder
  • Kunstige solstrejf
  • Avanceret retouchering
  • Avanceret fritlægning
  • Batch processering
    Actions
  • Sharpening
  • Videoredigering i Photoshop
  • Image stacking

Vær opmærksom på, at kurset er et fortsætter-kursus til det gratis Photoshop-kursus for begyndere. Hvis du endnu ikke har set kurset for begyndere, eller du har brug for at få de grundlæggende begreber opfrisket, så anbefaler vi, at du tager Photoshop-kurset for begyndere først. 

Kursets underviser:

Din underviser vil være Jonathan Filskov, som også underviser på vores Photoshop begynderkursus. Jonathan vil tage dig igennem en lang række avancerede teknikker i Photoshop og helt konkret vise dig, hvordan de fungerer og hvad de kan bruges til. Til alle videolektioner vil det billedmateriale som Jonathan arbejder med, være tilgængelig som download under videoen.

På den måde kan du lave præcis det samme som Jonathan gør i videoerne. Ved at følge Jonathan vil du lære de forskellige teknikker langt bedre, da du på den måde helt automatisk selv prøver kræfter med det, du lærer.

Kursusbevis og spørgsmål

Man kan til alle kurser på NemProgrammering.dk stille spørgsmål til underviseren direkte under de forskellige videolektioner. Dette sikrer, at kursister aldrig kører fast og kan få svar på de ting de er i tvivl om.

Til alle kurser kan kursister desuden danne og printe et kursusbevis, som de f.eks. kan vedlægge deres CV.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Målgruppe

Det avancerede Photoshop-kursus er henvendt mod folk, der har kendskab til Photoshop i forvejen. 

Eksamen og diplom

Kurset bliver afsluttet med et diplom.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Avanceret Photoshop kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: