Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Affiliate Marketing kursus for begyndere

NemProgrammering.dk
365 dage
Kursus
Online
Startdato: kontakt for information - Online
239 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Dette kursus vil gøre dig meget klogere på affilate marketing, og hvordan man kan opbygge en forretning med afsæt i netop denne marketing-strategi.

Kurset tager udgangspunkt i, at man gerne selv vil begynde at arbejde med affiliate og måske opbygge en indkomst ved siden af sit normale arbejde.

Selvom kurset hovedsageligt er målrettet privatpersoner, der gerne vil arbejde med affiliate, så kan kurset også være relevant, hvis du sidder i en virksomhed og i overvejer at begynde at reklamere via affiliate marketing. På kurset vil du nemlig opnå en grundlæggende forståelse af, hvordan affiliate marketing fungerer, som i som virksomhed kan bruge, når i begynder at udforme jeres affiliate kampagner.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. 

Målgruppe

Dette online kursus henvender sig til dig, der gerne vil lære, hvordan du starter din egen online affiliate-forretning fra bunden.

Eksamen og diplom

I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Pris

Prisen for 'Affiliate Marketing kursus for begyndere' er: 239 kr. ekskl. moms. 

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Affiliate Marketing kursus for begyndere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: