Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Illustrator kursus

NemProgrammering.dk
29 timer
Heltid
E-learning
Fjernundervisning
319,20 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Adobe Illustrator kursus for begyndere

Vil du gerne lære at bruge Illustrator, så er dette online kursus for begyndere en fleksibel og nem måde at lære det på!

Det er med Illustrator, at vi primært arbejder med oversigtskort, tekniske tegninger, logoer og manipulation af tekst og titler. Muligheden for at arbejde med dynamiske farver og skabe næsten fotorealistiske billeder giver Illustrator en særlig plads i den grafisk digitale værktøjskasse.

Dit udbytte

På dette kursus lærer du at skabe digitale tegninger med præcise, sprøde streger, manipulere og opsætte tekst med sjove og farvestrålende effekter eller udnytte programmets mulighed for at trykke billeder og plakater i uendelig størrelse uden tab af kvalitet.

Kursusindhold

I dette kursus gennemgår vi programmets udseende og værktøjer helt fra bunden i et stille og roligt tempo, så du får en grundliggende forståelse for programmets principper. Dette gør også, at du med relativt simple midler senere kan skabe avancerede og komplekse illustrationer.

Kurset afsluttes med lang række øvelser, hvor  teori vil blive brugt i praksis. Du vil blandt andet prøve at tegne følgende i Illustrator:

  • En terning i 3D
  • Et hus i perfekt perspektiv
  • Flere forskellige logoer
  • Et håndtegnet ansigt

Igennem en lang række videolektioner vil du lære programmet at kende i dybden, men også få en forståelse for grafisk design, farver og tryk. Vi gennemgår almindelige principper i digital grafik samt de mere komplicerede værktøjer og sjove Photoshop-lignende effekter. Vi skal lære at gøre tegninger og tekst til objekter, der kan manipuleres som du ønsker.

Under kurset indbydes du til at stoppe videoen for at efterprøve eller eksperimentere med programmets funktioner.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til begyndere.

Video

Pris

Prisen for kurset er: 319,2 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Ceres Alle 733
8000 Århus

Få information

Udfyld formularen for mere information om Adobe Illustrator kursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.