Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adobe Illustrator kursus

NemProgrammering.dk
25 Lektioner
Kursus
Online
319,20 DKK ekskl. moms

Video

Kursusbeskrivelse

Adobe Illustrator kursus for begyndere

Vil du gerne lære at bruge Illustrator, så er dette online kursus for begyndere en fleksibel og nem måde at lære det på!

Det er med Illustrator, at vi primært arbejder med oversigtskort, tekniske tegninger, logoer og manipulation af tekst og titler. Muligheden for at arbejde med dynamiske farver og skabe næsten fotorealistiske billeder giver Illustrator en særlig plads i den grafisk digitale værktøjskasse

Dit udbytte

På dette kursus lærer du at skabe digitale tegninger med præcise, sprøde streger, manipulere og opsætte tekst med sjove og farvestrålende effekter eller udnytte programmets mulighed for at trykke billeder og plakater i uendelig størrelse uden tab af kvalitet.

Kursusindhold

I dette kursus gennemgår vi programmets udseende og værktøjer helt fra bunden i et stille og roligt tempo, så du får en grundlæggende forståelse for programmets principper. Dette gør også, at du med relativt simple midler senere kan skabe avancerede og komplekse illustrationer.

Kurset afsluttes med lang række øvelser, hvor  teori vil blive brugt i praksis. Du vil blandt andet prøve at tegne følgende i Illustrator:

  • En terning i 3D
  • Et hus i perfekt perspektiv
  • Flere forskellige logoer
  • Et håndtegnet ansigt

Igennem en lang række videolektioner vil du lære programmet at kende i dybden, men også få en forståelse for grafisk design, farver og tryk. Vi gennemgår almindelige principper i digital grafik samt de mere komplicerede værktøjer og sjove Photoshop-lignende effekter. Vi skal lære at gøre tegninger og tekst til objekter, der kan manipuleres som du ønsker.

Under kurset indbydes du til at stoppe videoen for at efterprøve eller eksperimentere med programmets funktioner.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurset på NemProgrammering.dk er et onlinekursus, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurset, hvor og hvornår du vil.

På kurset følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun "tegner og fortæller". Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige fanger tingene første gang, kan du heldigvis nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en meget praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde og i din dagligdag.

Til de fleste kurser kan du stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer dig indenfor 48 timer.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et online-kursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om det givne emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

For virksomheder og offentlige institutioner

På NemProgrammering.dk kan I vælge at købe kurserne enkeltvis, hvis der blot er tale om en enkelt medarbejder, som har brug for kurset.
NemProgrammering.dk tilbyder dog også multilicenser, hvor I som virksomhed kan få en adgang, der gælder til 5, 10, 20 eller flere medarbejdere. Med multilicenser kan der opnås en mængderabat på den samlede pris. Dette er også gældende for dette Illustrator kursus, hvor der kan opnås rabat i henhold til en rabatstige.

Målgruppe

Dette Illustrator kursus henvender sig til begyndere og let øvede.

Eksamen og diplom

Du får efter den sidste lektion i dette illustrator kursus mulighed for at danne og udskrive dit personlige kursus-bevis.

Pris

Prisen for Illustrator kurset er kun: 319,2 kr. ekskl. moms.

Der kan hos NemProgrammering.dk betales med betalingskort, faktura samt EAN.

Om udbyderen

NemProgrammering.dk - online it-kurser

Hos NemProgrammering.dk giver vi dig mulighed for at blive skarp til alt fra kodning til CMS-systemer. Måske står du og skal til at starte din egen hjemmeside? Eller vil du bare gerne have helt styr på Photoshop? Så har NemProgrammering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Adobe Illustrator kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

NemProgrammering.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Lukas Sørensen
Få information

Udfyld formularen for mere information om Adobe Illustrator kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 28 evalueringer
Se alle evalueringer