Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stresshåndtering (2 dage)

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
16-09-2020  
9.000 DKK
København
22-09-2020  
9.000 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Kursusbeskrivelse

Stresshåndtering (2 dage)

Få indgående kendskab til stress som begreb og sygdom, samt hvordan du forebygger og håndterer stress i arbejds- og privatlivet.

Stress er en af de største sundhedsfarer for den danske befolkning og rammer i dag rekordmange i arbejds- og privatlivet. Omkring en halv mio. mennesker mærker at blive omklamret af stress hver eneste dag, og hele 1.400 mennesker dør årligt pga. arbejdsbetonet stress. Alle alarmklokker ringer i erhvervslivet – ikke kun hos medarbejderne, men også på HR- og direktionsgangene. Reagerer vi ikke på faresignalerne, risikerer vi, at stressen kommer til at være styrende for vores hverdag.

Som organisation er det derfor en god investering at være velinformeret omkring stress, herunder hvordan man forebygger stress, hvad kendetegnene for en medarbejder med stress er samt, hvordan virksomheden kan hjælpe medarbejdere med stress. Desuden er det vigtigt, at man selv har kendskab til de værktøjer, som kan være med til at forebygge og håndtere stress. Værktøjerne skal bidrage til at skabe balance mellem egne ønsker til hverdagen, kollegerne og virksomhedens krav.

Dit udbytte efter konferencen

På denne spændende og indsigtsgivende 2-dagskonference stilles der skarpt på fænomenet stress, samt hvordan man både forebygger og håndterer stress på arbejdspladsen og i en travl hverdag.

Du lærer om stress som begreb og sygdom samt opnår forståelse for, hvilke generelle fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer hos dig selv og andre, du skal være særligt opmærksom på. Herefter introduceres du for, hvilke konsekvenser stress kan få for individet, omgivelserne og virksomheden. Desuden sætter konferencen fokus på selve håndteringen af stress, herunder hvordan du både forebygger og håndterer stress i arbejds- og privatlivet.

Indhold på konferencen

Denne konference fokuserer på følgende emner:

  • Stress som begreb og sygdom
  • Generelle fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer
  • Effektive stressredskaber til individuel brug
  • Konstruktive handlingsstrategier
  • Faresignaler for stress
  • Stresshåndtering med mindfulness som værktøj
  • Mindfulness som effektivt redskab til håndtering af stress
  • Stressforebyggelse og –behandling

Konferencens underviser

Konferencens underviser er Rikke Østergaard, som er mentaltræningsekspert og sociolog fra Københavns Universitet. Hun har desuden studeret filosofi og psykologi på University of Sydney, hvor hun i dag fungerer som gæsteunderviser på universitetets lederakademi. Hun har stiftet Erhvervssociologen og arbejder for flere store og små virksomheder, hvor hun hjælper med at vende arbejdsklimaet fra stress og konflikter til et arbejdsmiljø med trivsel, overskud og glæde. Rikke har sammen med hjerneforsker Ulrich Kirk skrevet bestselleren “Sluk emhætten – træn din hjerne og træf bedre beslutninger” og udkom i 2017 med bogen “TAK!”, som er Danmarks første bog om verdens nemmeste redskab til at stoppe stresshormoner, nemlig taknemmelighed. I dag er Rikke en eftertragtet foredragsholder.

Rikke bruges ofte i medierne, seneste i Go’ aften Danmark d. 22. november 2018, hvor hun blev interviewet om taknemmelighed i forbindelse med den amerikanske tradition Thanksgiving. Hun debatterer om sin viden om, hvad taknemmelighed kan gøre for stressnedsættelse, arbejdsglæde, positiv psykologi, mentale sundhed mv. Se et klip fra Go’ morgen Danmark her.

5-stjernede hotelomgivelser

Konferencen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Konferencen er for dig, som interesserer sig for stress som indsatsområde eller blot ønsker redskaber til at håndtere stress i hverdagen. Eksempelvis ledere, HR-medarbejdere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljøprofessionelle og den almene medarbejdergruppe.

Konferencen kræver ingen faglige forudsætninger for deltagelse og sikrer videndeling, udvikling, praktiske redskaber og debat på området. 

Eksamen og diplom

I forbindelse med konferencen får du adgang til et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med teoretisk viden og praktiske redskaber, som har fokus på stress fra A-Z. Du kan med fordel også bruge materialet som et effektivt opslagsværk efter endt konference.

Efter endt konference vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for denne konference er 9.000 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 4 evalueringer

Inge Nørmark
(5)
Kursuslederens engagement og formidlingsevne var det bedste ved kurset.
Christina Søndergård
(5)
Rikke og hendes måde at formidle det på. Fantastisk underviser som virkeligt interesserer sig for ens problematik og hjælper.
Mettesofia Esbensen
(5)
Rikke er god til at formidle – hun er meget indlevende og dygtig. Det var godt, at vi ikke var så mange, og jeg kan bruge alt det, vi lærte i min hverdag.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Stresshåndtering (2 dage)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: