Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Præsentationsteknik

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
21-09-2022  
5.000 DKK
29-03-2023  
5.000 DKK
20-09-2023  
5.000 DKK
København
22-09-2022  
5.000 DKK
30-03-2023  
5.000 DKK
21-09-2023  
5.000 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Præsentationsteknik

Styrk din evne til at afholde en overbevisende, succesfuld og professionel præsentation – og brænd igennem med dit budskab.

At være skarp til formidling og afholdelse af den gode præsentation, kan være en afgørende nøgle til videreudviklingen af din karriere. Bag den succesfulde præsentation findes en lang række vigtige teknikker og redskaber til at formidle dit budskab overbevisende og troværdigt, så du fanger og fastholder dine tilhøreres opmærksomhed – også selvom det gælder komplekst, taltungt og kedeligt stof. Hvis du ikke er i stand til at kommunikere med gennemslagskraft og derved brænde igennem med dit budskab, vil et stort benarbejde og kendskab til dét, der skal præsenteres, være spildt arbejde.

Dit udbytte efter kurset

På dette lærerige og praksisbaserede kursus lærer du teknikkerne og redskaberne til at afholde en succesfuld og professionel præsentation fyldt med troværdighed og overbevisning. Vi starter dagen med at reflektere over, hvad det er for nogle virkemidler, de bedste talere benytter sig af. Hvad skal en virkelig god præsentation indeholde?

Derefter går vi i dybden med kropssprog. Et sikkert og inspirerende kropssprog holder modtagernes opmærksomhed fanget gennem hele præsentationen. Derfor gennemgår vi de enkelte elementer af kropssprogets kraft. Det er samtidig disse elementer, vi skal øve konkret på gulvet, og som hver enkelt deltager vil få feedback på. Dagens første øvelse er en kort uforberedt tale, hvor vi ser på hvilke kropssproglige elementer, den enkelte deltager skal fastholde, og hvilke der skal udvikles.

Efter frokostpausen fokuserer vi på et helt centralt aspekt af enhver præsentation: troværdighed. Vi skal ligeledes kunne udarbejde et skarpt indhold og en klar struktur, der giver mening for modtagerne. Derfor arbejder vi målrettet med præsentationens fokus og storyline, så vi rammer rigtigt hver gang. Inden vi laver dagens anden øvelse, får deltagerne tips og tricks til at håndtere nervøsitet. Dagen afrundes med en forberedt tale, hvor deltagerne får mulighed for at indarbejde læringen og udviklingspunkterne fra den første præsentation. Begge præsentationer vil blive videofilmet, så deltagerne efterfølgende kan genopfriske egne forcer og udviklingspunkter.

Kursets indhold

Dette kursus fokuserer på følgende emner:

  • Verdens bedste talere
  • Kropssprogets kraft
  • Praktisk øvelse: Spontantalen
  • Troværdighed
  • Modtagerorientering og disposition
  • Nervøsitetshåndtering
  • Praktisk øvelse: Den forberedte tale

Kursets underviser

Underviseren for dagen er den prisvindende teaterinstruktør, Jacob Schjødt. Jacob er uddannet fra Retorik på Københavns Universitet og som teaterinstruktør fra Statens Teaterskole. Den unikke kombination af videnskabelig retorisk viden og indgående kendskab til kropssprog og sceniske virkemidler danner fundamentet for Jacobs undervisning i præsentationsteknik. Jacob har mere end 12 års erfaring med undervisning i Præsentationsteknik og PowerPoint, og har undervist i en lang række virksomheder og organisationer ved siden af sit teaterarbejde på Østre Gasværk, Nørrebro Teater, Odense Teater og mange andre.

5-stjernede hotelomgivelser

Kurset afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Præsentationsteknik kurset er for dig, som ønsker at opnå eller styrke dine teknikker og få redskaberne til at kunne afholde en overbevisende og professionel præsentation, hvor du evner at brænde igennem og fange dine tilhører med dit budskab.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Eksamen og diplom

Efter endt kursus vil du modtage uddybende e-learning materiale samt videoer af dine to taler fra de praktiske øvelser.

Efter endt kursus vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for dette Præsentationsteknik kursus er 4.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Styrk dine personlige kompetencer

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Præsentationsteknik
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Eva Pedersen
Det var en fantastisk dag og vi har fået meget med hjem i bagagen til, at kunne arrbejde videre med. Det var dejligt at deltagerantallet ikke var højt, da det gjorde undervisningen mere intim og tryg.
Anita Andersen
Virkelig et godt kursus med en rigtig god underviser. God inddragelse af hele gruppen og fin justering ift. de inputs som kursisterne kom med. Der blev hurtigt etableret et trygt rum. Det var et passende antal kursister.
Eva Gadsted
Rigtig fint og du er god til at give trygge omgivelser, når der skal foretages noget svært. Det var super godt, at der var en spontantale, hvor man blev kastet ud i det.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Præsentationsteknik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 106 evalueringer
Se alle evalueringer