Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Nudging – hjælp andre med at træffe de rigtige beslutninger

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
11-10-2022  
5.500 DKK
28-03-2023  
5.500 DKK
26-09-2023  
5.500 DKK
København
13-10-2022  
5.500 DKK
30-03-2023  
5.500 DKK
28-09-2023  
5.500 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Nudging

Nudging – træf bedre beslutninger

Træn dig og dine omgivelser til at træffe bedre beslutninger.

At ”nudge” betyder at give et lille puf og baserer sig på at få menneskers gode intentioner omsat til reelle ændringer i adfærden. Det handler om at komme de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre til livs ved at tage højde for, hvordan mennesket egentlig oplever, tænker og træffer sine valg. Nudging er menneskets vej til at træffe de rigtige beslutninger.

Dit udbytte efter konferencen

På denne konference vil du få en grundig introduktion til begrebet nudging samt lære, hvordan det i dag fungerer i praksis. Derudover vil du blive introduceret til en masse eksempler på nudging, som du hver dag påvirkes af.

Nudging er et godt redskab i den arbejdsmæssige kontekst og kan være vejen til at påvirke medarbejderne i den rigtige retning i forbindelse med eksempelvis forandringer, større projekter, bedre beslutningstagen, arbejdskultur eller det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Konferencen sætter derfor særligt fokus på, hvordan nudging kan anvendes af ledere såvel som medarbejdere, samt hvorledes arbejdspladsen systematisk og effektivt kan arbejde med nudging. Dette for at sikre succesfuldt udbytte til glæde for både virksomheden og medarbejderne.

Sidst på dagen vil underviserne træne dig og dine meddeltagere i værktøjerne til at kunne påvirke jeres omgivelser i en given retning med små kærlige puf.

Indhold på konferencen 

Denne konference fokuserer på følgende emner:

  • Introduktion til nudging-begrebet
  • Eksempler på nudging i dine omgivelser
  • Bliv klogere på menneskets bevidste og ubevidste adfærd
  • Indblik i menneskets måde at træffe beslutninger på
  • Brug nudging effektivt på arbejdspladsen til bl.a. at øge det psykiske og fysiske arbejdsmiljø
  • Anvend nudging i din kommunikation på arbejdspladsen
  • Få værktøjer til at arbejde med nudging
  • Træn nudging med dine meddeltagere.

Underviser

Jens Balle har siden 2004 beskæftiget sig med nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse og investorpsykologi – både via sine bøger, foredrag og undervisning. Jens har en baggrund med 25 år som rådgiver om de finansielle markeder, men det var hans store interesse for kommunikation og mennesker, som førte til hans fokus på adfærdsøkonomi og nudging, og som i dag udgør hele hans hverdag.

I 2015 forlod Jens den finansielle verden, udgav bogen ”Hulemænd i habitter”, der giver grundlæggende indsigt i adfærdsøkonomi, og hvordan det kan bruges, og startede sin formidlingsvirksomhed ”Average Joe”. Det er gennem tiden blevet til flere hundrede foredrag, kurser og workshops rundt omkring i landet om nudging, adfærdsledelse og adfærdsdesign.

Jens Balle bliver aldrig træt af at lære nyt eller at formidle. Denne passion for ny viden vil du uden tvivl kunne mærke, når han taler om nudging. Du vil opnå forståelse for din indre hulemand eller hulekvinde, som bliver krydret med masser af selvironi og historier fra det virkelige liv, og du vil få gode værktøjer, du kan bruge i hverdagen.

Jens har optrådt som ekspert i adfærdsøkonomi og nudging hos JyllandsPosten, Forbrugerrådet Tænk, Sydbank, Børsen og Euroman.

5-stjernede hotelomgivelser

Konferencen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel eller Radisson Collection Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Alle hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Målgruppe

Nudging konferencen henvender sig til ledere, mellemledere, arbejdsmiljøkonsulenter og HR-ansvarlige, der ønsker at forbedre sundheden blandt de ansatte samt til andre, som har interesse i at få viden om nudgings mange muligheder.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Eksamen og diplom

I forbindelse med konferencen vil du modtage et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med ny viden og gode værktøjer til nudging, som du også kan få stor glæde af efter endt konference.

Efter endt konference vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.

Pris

Prisen for denne Nudging konference er 5.500 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Styrk dine personlige kompetencer

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Nudging – hjælp andre med at træffe de rigtige beslutninger
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Eva Holm
Alle informationer på plads fra starten. Dejligt med baggrundsmateriale tilsendt på forhånd.
Anne Haldrup Nielsen
God, inspirerende undervisning, gode samarbejdsøvelser, tid til refleksion og sparring med hinanden på kurset var rigtig godt. God øvelse omkring taknemmelighed til at starte kurset.
Annette Lundsgaard
Synes Rikke var super positiv og behagelig person. Det bedste ved kurset var cases, hvor du selv bliver involveret.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Nudging – hjælp andre med at træffe de rigtige beslutninger

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 107 evalueringer
Se alle evalueringer