Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lederuddannelsen – Styrk dine lederkompetencer (6 dage)

Montus Business Academy
Startdatoer
København
27-10-2020  
28.900 DKK
Århus
02-11-2020  
28.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Kursusbeskrivelse

Lederuddannelsen – Styrk dine lederkompetencer (6 dage)

Deltag på et stærkt fagligt, udfordrende og personligt givende udviklingsforløb, som booster dine lederkompetencer og støtter dig i en krævende dagligdag, hvor vigtige mål og resultater skal nås.

Et ambitiøst og intenst læringsforløb, som hæver barren for dig og din virksomhed.

Dit personlige lederskab og viljen til kontinuerligt at holde dig ajour på de væsentligste tendenser og metoder er afgørende, når du skal lykkes i din rolle som leder. Derfor har Montus Business Academy, i samarbejde med erhvervspsykologer og managementkonsulenter med stor praktisk og teoretisk erfaring inden for organisatoriske, ledelsesmæssige og psykologiske problemstillinger, skræddersyet denne lederuddannelse.

Dit udbytte efter uddannelsen

På denne uddannelsen bliver du skarp på nye tendenser og effektive ledelsesmetoder, således at du får styrket din lederrolle og får værktøjer til at håndtere din virksomheds mange udfordringer både nu og i fremtiden – samtidig med, at du lærer at beherske og integrere denne indsigt i din ledelsespraksis.

Uddannelsen har det klare mål at styrke og støtte dig i din karriere som leder og samtidig tilføre din virksomhed endnu bedre resultater gennem dit kompetenceløft. Din virksomhed får en leder med et solidt, ledelsesmæssigt fundament til at sætte mål, retning og skabe resultater sammen med og gennem dine medarbejdere.

Indhold på uddannelsen

Denne uddannelse fokuserer på følgende emner:

  • Personligt lederskab (DAG 1)
  • Strategisk forandringsledelse (DAG 2)
  • Medarbejderudvikling & personaleledelse (DAG 3 + 4)
  • Forandringsledelse og arbejdspsykologi (DAG 5)
  • Ledelsesbaseret coaching – sparring på dit lederskab (DAG 6)

Uddannelsens undervisere

Undervisningen varetages af Erhvervspsykolog Marika Tingleff og Management konsulent Henrik Hänschell.

  • Marika Tingleff er autoriseret psykolog (cand.psych.aut.) med speciale i arbejds- og organisationspsykologi. Hun er ekspert i det arbejdende menneskes psykologi, og arbejder med lederudvikling, forandringsledelse, udvikling af teams, kommunikation og samarbejde og har egen erhvervspsykologisk praksis i København, hvor hun coacher inden for stressbehandling og karriereudvikling. Hun har mere end 15 års undervisningserfaring fra konsulentverdenen som seniorkonsulent i ledelse og har siden 2011 været selvstændig psykolog og coach. Læs mere om Marika her.
  • Henrik Hänschell er ejer af og seniorrådgiver i Skills Academy ApS. Han har en dyb og bred viden samt erfaring inden for organisations- og lederudvikling fra bestyrelsesopgaver og topledersparring samt undervisning af ledere på lederkurser, bacheloruddannelsen ’Diplom i Ledelse’ og coaching af ledere og specialister.

5-stjernede hotelomgivelser

Uddannelsen afholdes på 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og varer fra kl. 8:30 – 16:00. Dagene starter med registrering, morgenmad og networking kl. 8:30, og undervisningen starter kl. 9:00. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter.

Uddannelsens struktur

Du får en lederuddannelse, der strækker sig over 2-2,5 måneder med 3 obligatoriske moduler over i alt 6 dage (2+2+2 dage).

Alle moduler indeholder forelæsninger, gruppedebatter, plenumdiskussioner, cases og en lang række praktiske øvelser, som gør det nemt at indføre direkte i dit daglige virke.

På grund af undervisningens fokus på både teori og deltagernes ledelsesmæssige hverdag optages der kun 12 deltagere pr. hold.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, der allerede har formelt ledelsesansvar, eller som har ledelsesopgaver i virksomheden. Du er interesseret i at få ledelsesværkstøjskassen fyldt op og står med aktuelle ledelsesmæssige udfordringer, du ønsker at få belyst og bearbejdet.

Uddannelsen er for erfarne såvel som nye ledere og projektledere i private og offentlige virksomheder.

Eksamen og diplom

Du vil få undervisningsmateriale tilsendt før hvert modul og henvisninger til relevant, indsigtsgivende faglitteratur og praktiske værktøjer til at styrke din rolle som leder.

Ved uddannelsens afslutning modtager du et uddannelsescertifikat som bevis på din deltagelse.

Pris

Prisen for denne uddannelse er 28.900 kroner ekskl. moms. 

Prisen inkluderer fuld forplejning, e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Søren Møller
(5)
Super godt sammensat forløb. Dejligt med aktive medkursister, som man også kunne sparre med efterfølgende. Jeg er meget tilfreds og føler mig bedre klædt på i rollen som en god leder.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Lederuddannelsen – Styrk dine lederkompetencer (6 dage)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: