Kursus

Lederuddannelsen - et intenst lederboost (6 dage)

Montus Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
6 dage
Pris
29.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
21 oktober, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 dage
Pris
29.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
21 oktober, 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Lederuddannelsen - et intenst lederboost (6 dage)

Lederuddannelsen - et intenst lederboost (6 dage)

Skal du med på et stærkt fagligt, udfordrende og personligt givende lederudviklingsforløb?

Dit personlige lederskab og viljen til kontinuerligt at holde dig ajour på de væsentligste tendenser og metoder er afgørende, når du skal lykkes i din rolle som leder. På uddannelsen booster du dine lederkompetencer og støttes i en krævende hverdag, hvor vigtige mål og resultater skal nås. Et ambitiøst og intenst læringsforløb, som hæver barren for dig og din virksomhed.

Målet for denne ledelsesrejse er at styrke og støtte dig i din karriere som leder og tilføre din virksomhed endnu bedre resultater. Virksomheden vil opleve at få en leder med et solidt, ledelsesmæssigt fundament til at sætte mål, retning og skabe resultater sammen med og gennem dine medarbejdere.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig med formelt ledelsesansvar eller ledelsesopgaver i virksomheden. Du er interesseret i at få ledelsesværkstøjskassen fyldt op og står med aktuelle ledelsesmæssige udfordringer, du ønsker at få belyst og bearbejdet.

Uddannelsen er for erfarne såvel som kommende og nye ledere og projektledere i alle typer virksomheder.

Undervisere

Marika Tingleff er autoriseret psykolog og coach.

Marika har 8 års erfaring som ledelses- og chefkonsulent fra større konsulenthuse, og har siden 2011 drevet sin egen virksomhed som organisationspsykolog. Her tilbyder Marika stressbehandling, lederudvikling og assisterer virksomheder med blandt andet konstruktiv håndtering af forandringer og forandringsledelse samt udvikling af teams og kommunikation.

Marika inspirerer til udvikling og trivsel på alle niveauer i organisationen, når hun deler ud af sin viden om, hvordan blandt andet positiv psykologi og konstruktiv håndtering af konflikter virker i samarbejdet og den organisatoriske virkelighed.

Henrik Hänschell er senior management konsulent.

Henrik er ejer af Skills Academy ApS og har en solid viden og erfaring med organisations- og lederudvikling fra en lang række bestyrelsesopgaver og topledersparring. Desuden har Henrik undervist ledere på lederkurser, bacheloruddannelsen ’Diplom i Ledelse’ og coaching af ledere og specialister i mere end 30 år.

Henrik besidder en dyb og bred viden inden for personlig kommunikation, ledersparring, Human Ressource Development og lederrekruttering.

Praktisk

Du får en lederuddannelse, der strækker sig over 2-2,5 måneder med 3 moduler, som hver består af 2 sammenhængende dage. Alle moduler starter med morgenmad kl. 8:30 og slutter kl. 16:00.

Uddannelsen afholdes i lækre, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel og på Radisson Blu Scandinavia Hotel, som begge byder på inspirerende mødefaciliteter og udsøgt fuld forplejning.

Alle moduler indeholder intense undervisningsdage med gruppedebatter, plenumdiskussioner, cases og en lang række praktiske øvelser. Medbring derfor egen computer.

På grund af undervisningens fokus på både teori og deltagernes ledelsesmæssige hverdag optages der maksimalt 15 deltagere pr. hold. Uddannelsen giver rig mulighed for at etablere netværk med andre ledere på tværs af en række danske og internationale virksomheder.

Har du spørgsmål til uddannelsens målgruppe, indhold, program eller udbytte tilbyder en af uddannelsens undervisere gerne en gratis telefonsamtale med dig.

Forberedelse

Inden uddannelsens opstart skal du udfylde en JTI test, som er et udviklingsværktøj til individuel typeprofilering. Værktøjet tager afsæt i din personlige profil som leder, når vi på uddannelsen arbejder med dit potentiale og hjælper dig til at udnytte dine personlige præferencer bedst muligt.

Inden hvert modul modtager du et praksisnært og direkte anvendeligt undervisningsmateriale samt henvisninger til relevant, indsigtsgivende faglitteratur og praktiske værktøjer til at styrke din rolle som leder.

Efter modul 1 og 2 skal du forvente at afsætte 2-4 timer til reflektion og hjemmearbejde.

Ved afslutning på uddannelsen modtager du et uddannelsescertifikat.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Deltagerdiplom

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

21 oktober, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

23 oktober, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus
  • Dansk

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lederuddannelsen - et intenst lederboost (6 dage)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 9 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Rune Kristiansen
15 feb 2024

Kombi mellem teori og praksis med fx "rollespil" til samtaler osv er super godt og brugbart.

5/5
Maria
22 jan 2024

Det er virkelig godt med små hold, og med praktiske øvelser løbende, som gør undervisningen direkte relevant og nem at gå hjem og arbejde videre med. Et lille hold gør det nemt ...

Vis alt
5/5
Hanna Christensen
22 jan 2024

Det var utrolig dygtige formidlere, og selve planlægning af undervisningen var super god, med teori, refleksion ift. egen kontekst, walk and talk og gruppearbejde. Dejlig afveks...

Vis alt
Montus Business Academy
Strandvejen 60
2900 Hellerup

Velkommen til vores kursusunivers

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der hvert år byder 5.000 glade kursister velkommen i lækre 5-stjernede omgivelser til en bred vifte af 85 højaktuelle arrangementer – altid med topengagerede undervisere og kvalitet i fokus. Vi tilbyder kurser, konferencer, uddannelser og firmakurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret