Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lederkonferencen 2021 (LK21) – styrk dine lederkompetencer i en verden af forandring

Montus Business Academy
Startdatoer
Århus
03-12-2021  
6.000 DKK
17-06-2022  
6.000 DKK
København
10-12-2021  
6.000 DKK
10-06-2022  
6.000 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Lederkonferencen 2021

Lederkonferencen 2021 (LK21) – styrk dine lederkompetencer i en verden af forandring

Kom med når inspirerende erhvervsfolk deler deres erfaringer, redskaber og perspektiver på ledelse i en foranderlig verden.

Kaos, disruption, agile processer og digital transformation. Markedet forandrer sig hastigt og med stigende kompleksitet. Det stiller nye krav og åbner op for nye muligheder og markedspotentialer – for dig som leder.

Markedet tilhører de virksomheder, der kan gentænke strategi, organisationsudvikling og innovationsprocesser og favne forandringerne og de nye muligheder.

Hvilken effekt har det på ledelsesdisciplinen nu og i fremtiden? Og hvordan skal udfordringerne gribes an for at få skabt innovation og vækst?

Vi har samlet ledere og konsulenter, der har stor viden og erfaring i at lede succesfulde forandringer – store som små. Du bliver præsenteret for flere perspektiver på, hvad markedets forandringer kræver af dig som leder og kan gå hjem beriget med den nyeste viden og inspiration til dit lederskab.

Formål

Du får en motiverende og faglig dag, hvor der vil blive sat fokus på, hvordan du med simple, konkrete værktøjer kan styrke din lederrolle og derigennem skabe ny værdi for dine medarbejdere og virksomhed.

Indhold

  • En ny identitet i lederrollen

Med afsæt i 17 års erfaring som organisationspsykolog og ledelseskonsulent i både store og mindre virksomheder sætter Marika Tingleff fokus på de mest almindelige faldgruber, som ledere falder i, når de træder ind i en ny lederrolle.

  • Fra Strategi til resultat

Når du hører ”Det må tages op på strategisk niveau”, er det oftest underforstået, at det er noget organisationens topledelse tager sig af. Den alene træffer beslutning og lægger planer. Det er en konservativ, militaristisk opfattelse af strategibegrebet.
I moderne ledelse anser organisationer, at medarbejderne har ressourcer – ikkeerressourcer. Det paradigmeskift betyder, at der må tænkes nyt, når der arbejdes med organisationers strategigrundlag for at skabe innovation og vækst.

  • Undgå følelsesforurening på arbejdspladsen

Vil du skabe succes i din virksomhed i fremtidens arbejdsmarked, så skal du sætte fokus på din sociale ledelses EQ. Rikke Østergaard vil med den nyeste Harvard forskning introducere dig til begreber som emotional hijacking og følelsesmæssig forurening på arbejdspladsen.

Praktiske detaljer

Konferencen vil variere mellem praktiske perspektiver og inspirerende oplæg, der giver dig værktøjer til bedre ledelse i hverdagen, og dagens program vil blive præsenteret og overholdt af en oplagt ordstyrer.

Konferencen giver endvidere unikke muligheder for networking, sparring og dialog med ligesindede erhvervsledere. Riv derfor en dag ud af kalenderen, og bliv opdateret med ny inspiration og viden til at gå en god tid i møde.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til ledere på alle niveauer og i alle slags virksomheder, som gerne vil hente inspiration, erfaring og gode råd fra andre succesfulde ledere.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Tilfredshedsgaranti

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Pris

Prisen for dette kursus er 6.000 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Montus Business Academy

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lederkonferencen 2021 (LK21) – styrk dine lederkompetencer i en verden af forandring
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Montus Business Academy

Montus Business Academy
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Telefon: +45 5372 8000


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lederkonferencen 2021 (LK21) – styrk dine lederkompetencer i en verden af forandring

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 83 evalueringer
Se alle evalueringer