Kursus

Ingen røvhuller her, tak! (2 dage)

Montus Business Academy, i Århus (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
9.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 maj, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
2 dage
Pris
9.999 DKK ekskl. moms
Næste startdato
29 maj, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

 Ingen røvhuller her, tak!

Ingen røvhuller her, tak!

Lær at håndtere besværlige og urimelige mennesker konstruktivt og med overskud – og undgå unødige konflikter

Den provokerende og kontroversielle kursustitel er inspireret af Stanford professor, Robert Suttons bøger ”The Asshole Survival Guide” & ”The No Asshole Rule”, som også er omdrejningspunktet for kurset.

Vi kender alle sammen til røvhuller! De findes både forklædt som kolleger, chefer, kunder og mange andre. At være i nærheden af eller samarbejde med besværlige mennesker kan være ekstremt drænende, ubehageligt og svært. I virksomhederne ses det særligt at skabe ineffektivitet, dårlige kollegiale relationer og uudnyttet potentiale. Det er derfor helt uvurderligt at lære at håndtere sådanne samarbejdsrelationer, så de tackles enten positivt eller i det mindste neutralt. Dette vil være gavnligt både for dig selv, dine omgivelser og virksomheden.

Formål

Dette yderst praksisnære 2-dageskursus er en personlig udviklingsworkshop, hvor både psykologi og konflikthåndteringsredskaber giver dig færdigheder til, hvordan du håndterer besværlige mennesker, der har en udfordrende adfærd. Du får desuden dybdegående teknikker til at tackle de uundgåelige konflikter, der altid vil opstå på arbejdspladsen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der har brug for metoder og redskaber til at tackle besværlige mennesker med en udfordrende adfærd.

Har du ikke tænkt dig at ændre din egen adfærd, men forestiller dig, at alle omkring dig skal ændre sig, skal du ikke tilmelde dig kurset. Er du derimod indstillet på at ændre din adfærd og tænkemåde, vil du med sikkerhed opleve en stor forandring i din omgang med besværlige mennesker, der overtager scenen alt for let.

Underviser

Birger Norup er ledelsescoach og mentor.

Birger har undervist de seneste 20 år i konflikthåndtering og rådgivet om konflikter både politisk og virksomhedsrelateret i ind- og udlandet.

Birger er en yderst alsidig underviser og foredragsholder med interesser lige fra hjerneforskning til hvad, der virker, når vi skal kommunikere klart og tydeligt med hinanden. Gennem humor og effektive modeller til indlæring får Birger omsat kompleks viden til praktisk adfærd. Han har stor psykologisk indsigt, der er hjælpsom, når kompleks viden skal omsættes til adfærdsændring.

Praktisk

Kurset afholdes i lækre, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel og på Radisson Blu Scandinavia Hotel, som begge byder på inspirerende mødefaciliteter og udsøgt fuld forplejning.

Bog: Som deltager får du et eksemplar af Robert Suttons bog, som er en guide til, hvordan du håndterer – og overlever – røvhuller!

Du modtager et praksisnært og direkte anvendeligt undervisningsmateriale samt deltagerdiplom.

Hvorfor vælge Montus Business Academy?

Deltagerdiplom

5-stjernede hotelomgivelser

Branchens bedste undervisere

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

29 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus
  • Dansk

3 juni, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

11 november, 2024

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

20 november, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus
  • Dansk

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Ingen røvhuller her, tak! (2 dage)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Benny Susgaard
15 feb 2024

Fortsæt det gode arbejde, det var et meget inspirerende kursus. Tak.

5/5
Sigurd Jakobsen
22 jan 2024

Det var et enormt inspirerende og afvekslende kursus med masser af brugbare tricks, men også med præsentation af væsentlig viden og teori. Man er på fra start til slut og vender...

Vis alt
5/5
Rikke Boes-Weber
22 jan 2024

Tak for dig Birger. Dit store engagement var med til at gøre dagene spændende og lærerige. Fedt at vi kunne komme med eksempler fra vores hverdag, som du kunne komme med løsning...

Vis alt
Montus Business Academy
Strandvejen 60
2900 Hellerup

Velkommen til vores kursusunivers

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der hvert år byder 5.000 glade kursister velkommen i lækre 5-stjernede omgivelser til en bred vifte af 85 højaktuelle arrangementer – altid med topengagerede undervisere og kvalitet i fokus. Vi tilbyder kurser, konferencer, uddannelser og firmakurser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret