Fremragende Kundekontakt
Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.
Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.
Kursusbeskrivelse
Følelsesmæssig intelligens på arbejdspladsen
Sådan undgår du dårlig stemning på arbejdspladsen.
Vi påvirkes bevidst eller ubevidst af de mennesker, vi omgiver os med. Nogle påvirker os positivt. Andre negativt. Desværre kan det have store konsekvenser at have negative mennesker omkring os, eller hvis vi selv bidrager til den negative stemning. Der er heldigvis meget man kan gøre for at mindske de negative konsekvenser.
Er du leder og gerne vil sikre din afdeling eller virksomhed er præget af motivation og optimisme, er dette kursus det helt rette. Er du medarbejder, der gerne vil lære at beskytte dig selv mod dårlig stemning og også vil lære, hvordan du kan ændre dit eget mindset og dermed ændre omgivelserne omkring dig – så kom med på denne spændende og inspirerende dag, hvor du lærer konkrete redskaber til at skabe et langt mere effektivt og positivt arbejdsliv.
Kursets formål
På dette kursus, som er baseret på hjerneforskningen omkring, hvordan vi påvirker hinanden, når vi mennesker er sammen, bliver du introduceret til relevant forskning inden for følelsesmæssig intelligens, der har fokus på, hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår, hvad der er på spil, kan vi ændre det.
Underviser Tina Gaarn Christensen giver med afsæt i hjerneforskning redskaber til, hvordan du undgår dårlig stemning på din arbejdsplads samt teknikker til, hvordan du kan påvirke andre- og dig selv til at ændre stemningen både på arbejdet og privat.
Kursets indhold
- Forståelse af, hvordan din følelsesmæssig intelligens påvirker kvaliteten af dine relationer
- Lære, hvordan man undgår at blive drænet af andres dårlige energi
- Hvad sker det i hjernen, når forskellige overbevisninger og meninger mødes
- Tips og tricks til at skabe forståelse, empati og åbenhed for forskellige meninger og overbevisninger
- Vurdering af egen trivsel, og hvordan trivsel påvirker egen og andres stemning
- Værktøjer til, hvordan du kan smitte andre positivt
Kursets underviser
Tina Gaarn Christensen er cand. Oecon. fra Århus Universitet med profil inden for organisation og forandringsledelse. I 2013 stiftede hun virksomheden, Leadinspire, hvor hun i dag arbejder med bæredygtige high-performance teams, tillid, kommunikation, adfærd og hjerneforskning.
Tina er certificeret i social- og følelsesmæssig intelligens, Conversational Intelligence™ og uddannet i Relationssystem Intelligens (systemteori i organisationer). Tina har en forskningsbaseret tilgang til sin undervisning – primært med afsæt i nyeste hjerneforskning.
Startdato
Målgruppe
Kurset henvender sig til lederen, der ønsker at stille skarpt på, hvordan man undgår dårlig og skaber god stemning i sit team, men også til den enkelte medarbejder i virksomheden, der kan spille en afgørende rolle ved at ændre stemningen og beskytte sig selv mod sine kollegers stress og dårlige humør.
Hvorfor vælge Montus Business Academy?
Tilfredshedsgaranti
5-stjernede hotelomgivelser
Branchens bedste undervisere
Eksamen og diplom
Du får en udførlig arbejdsbog udleveret på kurset, og du går hjem med en plan for din personlige udvikling.
Efter endt kursus vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse.
Pris
Prisen for kurset er 5.000 kr. ekskl. moms.
Få information
Evalueringer
Gennemsnit 5
Tina er meget behagelig og spændende at høre på, hun er rigtig dygtig og fik fangede de ting der bliv nøvnt og fulgt op på dem."
Det var en super inspirerende dag OVER forventning og med en skarphed fra Tinas side, som var skøn!
Styrk dine personlige kompetencer
Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en...
Det var fedt at få inddraget vores eksempler fra hverdagen. Det gjorde udnyttet endnu større og værktøjerne mere konkrete og brugbare.