Viser 1-20 af 172
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 172
1
2
3
4
...
9

Ovenfor finder du kurser i håndtering af farlige stoffer, indsats ved akutte ulykker med farlige stoffer, eksplosionsfarligt kemikalieaffald og farligt gods kursus, herunder IATA, farligt gods luftfart (ADR), farligt gods af vej (IMO), farligt gods maritimt (IMDG), information om farlige stoffer og om emballage til farlige stoffer (BRS), Montering af ildslukkere (RID ), farligt gods på jernbane og vejtransport af farligt gods.

Kurserne er målrettet dig, der arbejder i en branche, hvor sikkerhed er en afgørende faktor for, at du kan udføre dit job optimalt. Uanset om du søger et sikkerhedskursus inden for arbejdsmiljø, forebyggelse af arbejdsulykker, førstehjælp eller noget helt fjerde, så kan du finde det her på finduddannelse.dk.

Personlige værnemidler. Det er et krav, at man skal prøve at gennemføre forebyggende foranstaltninger, inden man anvender personlige værnemidler. Forebyggelsesmetoder: fjerne risikoen og kilden til risikoen, udskifte det farlige med noget mindre farligt (substitution), indrette arbejdspladsen på en måde, at risikoen bliver afgrænset, ændre arbejdsprocesserne ved fx at benytte bedre teknologisk udstyr.

Biologiske og kemiske arbejdsmiljøfaktorer er tættere på din virksomhed, end du måske tror. Det kan være alt fra rengøringsprodukter og mikroorganismer i ventilationsanlægget i et kontormiljø, til håndtering af brændbare væsker og ansvarsfuld deponering af affald for kemitunge virksomheder.

Biologiske arbejdsmiljøfaktorer. Medarbejdere i mange forskellige jobfunktioner kan kommer i kontakt med mikroorganismer (virus, bakterier, svampe), der kan udløse sygdomme. Symptomerne kan variere fra hovedpine eller maveonde til mere alvorlige sygdomme som salmonella, stafylokokinfektion eller leverbetændelse. Det er vigtigt for alle virksomheder, at sygdomsfremkaldende mikroorganismer opdages i tide, og at man arbejder aktivt for at nedsætte smitterisikoen.

Kemiske arbejdsmiljøfaktorer. Mange virksomheder arbejder med kemiske produkter på den ene eller anden måde. Det kan være alt fra rendyrkede kemikaliefremstilling til en kontorvirksomhed, der har rengøringsprodukter under håndvasken. For alle virksomheder gælder det, at der arbejdes forsvarligt med kemiske produkter.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen