Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kortlægning og modeller med droner

Molio
Startdatoer
Herlev
09-09-2021  
6.999 DKK
11-11-2021  
6.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Kunsten er ikke bare at lave en model. Kunsten er at lave en præcis model. Og med præcist mener vi modeller, kan kan bruges til opmåling, volumenberegning og præcise ortofotos. Modeller der kan bruges professionelt. 

 • få et optimeret workflow til kortlægning og modellering med droner
 • få alle tips og tricks fra professionelle
 • lav professionelle 2D-kort og 3D-modeller
 • vores landmålere lærer dig, hvordan professionelle arbejder
 • Det er essentielt, når du skal lave kortlægning med droner, så skal du være skarp på dataindsamlingen og databehandlingen.

  Dataindsamlingen er din akilleshæl. Hvis man bare flyver uden den nødvendige viden og teknikker, så vil du komme hjem bagefter med noget materiale, der er svært at sætte sammen - og resultatet bliver upræcist og umuligt at anvende.

  Her skal du har styr på dine flyveteknikker og kameraindstillinger. Det er essentielt, at du har fløjet i de rigtige mønstre, på den rigtige måde, opsat kameraet korrekt og dermed indsamlet de rigtige billeder. 

  Den næste udfordring ligger i præcisionen af modellen. Det kan du dels løse med RTK og ground control point og dels i selve softwaren, som du bruger til at stiche billederne sammen. 

  GNSS har 3-5 meters usikkerhed - med mindre du har RTK. Og det er også den usikkerhed kommer med i billedmaterialet. På dette kursus kommer vi ind på, hvordan man løser dette og overvinder denne usikkerhed - så du kan opnå en præcision på op til 2 cm pr. pixel.

  Inden du anvender din model, så er det vigtigt at kvalitetssikre dit resultat. Det er nemlig vigtigt, at du efterfølgende kontrollerer modellens præcision. Her der nogle metoder og teknikker, som vi kommer ind på. 

  Der kan også opstå situationer, hvor du selv mener, at du har gjort alt efter bogen, men alligevel ikke opnår det ønskede resultat. Her vil vi også hjælpe dig med at fejlsøge din dataindsamling og databehandling. 

  Kurset er en del af Dronepilot-uddannelsen

  ]]

  Målgruppe

  Kurset er for dig der skal lave kortlægning med droner, og som vil være skarp på dataindsamlingen og databehandlingen. 

  ]]

  Om udbyderen

  Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

  Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Video

  Få information

   

  Kontaktinfo

  Molio

  Lyskær 1
  2730 Herlev

  Telefon: 70 12 06 00
  molio.dk


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Kortlægning og modeller med droner

  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.