Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Håndtering af jordforurening

Molio
Udbyder: Molio plus
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 1 dag
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdatoer
Ballerup
13-03-2019 09:00 
4.500 DKK
Middelfart
19-09-2019 09:00 
4.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Tag kurset i håndtering af jordforurening og optimér dit byggeprojekt i forhold til håndtering af forurenet jord

I forbindelse med byggeri skal jord ofte håndteres, hvad enten jorden er forurenet eller ren. Hvis der ikke i planlægningsfasen tages højde for lovgivning, tilladelser og tidsfrister kan byggeprojektet blive forsinket, hvilket fører til yderligere omkostninger. Herudover kan korrekt håndtering af jord i planlægningsfasen resultere i bedre genanvendelse af jorden, og dermed besparelser på bortskaffelse af jord.

Kursets indhold

Der vil med udgangspunkt i eksempler blive redegjort for, hvad mangelfuld planlægning af jordhåndtering kan koste i forhold til tid og økonomi. Der vil blive redegjort for hvornår i byggeprocessen, der skal planlægges, søges om tilladelser og hvornår kontakt med myndighederne er optimal. Herudover vil der blive givet et overblik over gældende regler indenfor området.

Dit udbytte af kurset 

Gennem kurset vil du få et indblik i:

  • Viden om lovgivning og praksis indenfor håndtering af jordforurening
  • Eksempler på hvad der kan ske, hvis jordforurening ikke håndteres i tiden
  • Anvisning på hvordan dit byggeprojekt optimeres, så tid og penge spares

Undervisere på kurset

Projektleder jord- og grundvandsforurening Anders Birk Nielsen, GEO, har stor erfaring indenfor jord- og grundvandsforurening, og er en erfaren formidler.

Seniorprojektleder jord- og grundvandsforurening Kim Tønder har stor erfaring indenfor jordhåndtering og arbejder i det daglige sammen med bygherrer, bygherrerådgivere, arkitekter. Kim Tønder har utallige eksempler på både gode og mindre gode forløb i forbindelse med håndtering af forurenet jord.

Begge undervisere har undervist i GEO-regi, bl.a. for regionernes videncenter for jordforurening, med gode evalueringer.

Målgruppe

Kurset er målrettet mod private og offentlige bygherrer og bygherrerådgivere, der skal håndtere byggeprojekter med jordforurening.

Video

Pris

Om udbyderen

Molio

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Håndtering af jordforurening

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.