Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Gratis seminar om buildingSMART Awards 2018

Molio
Længde: 1 dag
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Herlev
Udbyder: Molio plus
Startdato: 15-05-2018 15:00 - Herlev
Pris: 0 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Seminar med fokus på bSI Awards

Deltag i et seminar, der sætter fokus på bSI Awards. Prisen, som builingSMART uddeler hvert år, der har anvendt buildingSMART-værtøjer eller standarder på en særlig nytænkende eller innovativ måde. 

Formål og udbytte 

BuildingSMART har skabt bSI Awards for at hædre projekter, der bruger buildingSMART-løsninger på effektiv og inspirerende vis. Det eneste krav for at deltage i priskonkurrencen er, at der skal være anvendt buildingSMARTs værktøjer eller standarder i projektet. Projektet vil så blive bedømt ud fra, hvor effektivt og nytænkende, de anvendes til at håndtere interoperability udfordringer. 

På seminaret vil du blive fuldt opdateret om bSI Awards. Under seminaret vil der være et inspirerende oplæg fra en vinder af bSI Awards i 2017. Desuden vil en tidligere dansk vinder dele sine erfaringer og oplevelser i et åbent forum. Dommerne vil komme fra de forskellige buildingSMART chapters. 

Målgruppe

Seminaret er relevant for alle, der har en interesse for buildingSMART og for internationalt samarbejde om blandt andet udvikling og anvendelse af åbne standarder for Building Information Modelling. 

Video

Om udbyderen

Molio

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Gratis seminar om buildingSMART Awards 2018?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk