Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Foto- og video-produktion med droner

Molio
Startdatoer
Herlev
07-09-2021  
6.999 DKK
09-11-2021  
6.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Vi lærer dig om de centrale elementer i et kamera, som enhver dygtig fotograf skal have kendskab til og en grundlæggende forståelse for. Dernæst lærer du, hvad der ligger bag et godt billede - både rent teknisk og æstetisk. Du lærer, hvordan du skal indstille kameraet, og hvad du skal være opmærksom på, når du tager billeder med droner.

Når billededelen er på plads, så bygger vi ovenpå med videodelen, hvor du lærer om videoteori, hvordan videodelen adskiller fra foto, og hvad der ligger bag et flot videoklip med en drone. Du lærer, hvordan du skal indstille kameraet til video, hvordan du skal / kan flyve med den drone og hvordan du planlægger dine flyvninger, samt hvilke skud du skal gå efter i hvilke situationer. Til sidst lærer du, hvordan man tilrettelægger en skydeplan til en professionel opgave.

Kurset er en del af Dronepilot-uddannelsen

]]

Målgruppe

Du behøver ikke have nogen erfaring med droner inden kurset.Kurset er for dig, der har købt en drone, men savner kendskab til fotografering og videoproduktion, så du kan løfte dine billeder og film op på et højere niveau.

]]

Om udbyderen

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Foto- og video-produktion med droner

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.