Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dronepilot-uddannelsen

Molio
Startdatoer
Herlev
06-09-2021  
24.999 DKK
08-11-2021  
24.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Du får alle de rigtige værktøjer til at udføre professionel dataindsamling og inspektionsarbejde med droner - og du får papir på dine kvalifikationer.

Én udfordring er at flyve dronen på en sikkerhedsmæssig og ansvarlig måde. En anden overset udfordring er at sætte dronen korrekt op til inspektionsarbejde, få indsamlet de rigtige data - og på den rigtige måde. Og selvfølgelig til sidst at behandle data, så du kan aflevere et fuldendt produkt til din kunde eller arbejdsgiver.

Mange dronepiloter oplever at være overladt til sig selv, når de har købt udstyret. Der er mange videoer på Youtube, der er målrettet hobbysegmentet, men folk der arbejder professionelt med droner holder ofte kortene tæt inde til kroppen.

Her får du en unik mulighed for at følge med vores hold af eksperter, lære det hele på den rigtige måde og få værktøjet til at tage skridtet videre.

Samtidig får du et anerkendt diplom, der dokumenterer, at du besidder kompetencerne til at udføre professionelt dataindsamlingsarbejde og inspektionsarbejde med droner. Investér i dig selv og få mulighed for at tilbyde opgaver og løsninger til dine kunder.

 

Kursusplan
Dag 1 - Flyveteknik
Dag 2 - Foto og video
Dag 3 - Termografering
Dag 4 - Kortlægning 
Dag 5 - Inspektioner

Se mere under Program.

Kursusdagene 2 til 5 kan følges separat.

]]

Målgruppe

Du behøver ikke have nogen erfaring med droner inden kurset.

Du behøver ikke selv eje en drone for at deltage på kurset. Ved flyvetræning kan du leje én.

]]

Om udbyderen

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Video

Få information

 

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Dronepilot-uddannelsen

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.