Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Commissioning og performancetest

Molio
Startdatoer
Herlev
08-02-2022  
4.700 DKK
06-09-2022  
4.700 DKK

Kursusbeskrivelse

Commissioning er kort forklaret en proces, som er tilrettelagt for at sikre, at når et byggeri afleveres, så fungerer det som det skal.

På kurset gennemgås baggrunden for commissioning, herunder hvorfor man som bygherre skal interessere sig for commssioning. Herefter vil vi, på baggrund af gode og dårlige erfaringer fra gennemførte projekter, opstille eksempler på hvordan man med fordel kan organisere og planlægge sine commissioning-aktiviteter.

Du ser praktiske eksempler fra gennemførte byggeprojekter, og får best-practice råd og værktøjer til at komme i gang med commissioning og performancetest.

]]

Målgruppe

Kurset retter sig mod professionelle byg- og driftsherrer og bygherrerådgivere, men projekterende ingeniører, konstruktører, arkitekter, byggeledere og entreprenører kan også med fordel gennemføre kurset.

]]

Om udbyderen

Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Video

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Commissioning og performancetest
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Molio

Lyskær 1
2730 Herlev

Telefon: 70 12 06 00
molio.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Commissioning og performancetest

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Tidligere deltager

"Der var et højt niveau af faglighed. Gode skift mellem emnerne. Gode indlæg.”

Læs mere
Tidligere deltager

"Det var godt, at deltagerne repræsenterede forskellige parter i byggebranchen. Kurset gave en god forståelse af performance tests samt udarbejdelse og brug. Kurset gav en god forståelse af commissioning"

Læs mere
Tidligere deltager

"Kurset fik vist Cx på flere niveauer i forhold til projektets størrelse, og ikke kun fra DS3090 synspunkt. Jeg fik virkelig meget ud af kurset”

Læs mere