Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Arbejdsmiljøkoordinator (Projektering)-opdatering

Molio
Startdatoer
Herlev
23-03-2022  
3.500 DKK
06-09-2022  
3.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Du får aktuel og opdateret læring leveret af praktisk erfaren arbejdsmiljøkoordinator og arbejdsmiljøunderviser med de nyeste læringsmetoder og undervisning. Der vil være fokus på anvendelse af enkle og praktiske værktøjer.

På kurset kommer vi bl.a. ind på:

 • Hvordan får du fastlagt ressourcer og tidsforbruget til arbejdsmiljøkoordineringen i projekteringsfasen.
 • Hvordan deltager du som AMK P i projekteringsarbejdet og koordinerer effektivt på projekteringsmøder sammen med de forskellige projekterende. Værktøjer, metoder og fif.
 • Risikovurdering af farlige aktiviteter og arbejdsmiljølog under projekteringen. Værktøjer og skabeloner og løsninger til håndtering af farlige aktiviteter i PSS både på små og store bygge- og anlægsprojekter.
 • Håndtering af fortidens synder, herunder forundersøgelser af fortidens synder – hvordan skal håndteringen af disse problematiske stoffer i jord og bygninger indarbejdes i projektet.
 • Hvordan udarbejdes PSS tilpasset til projektet så det opfylder reglerne men også er brugbar senere for AMK B og entreprenørerne
 • Hvorledes kan der ske en effektiv og entydig afgrænsning af fælles arbejdsområder, sikkerhedsforanstaltninger i fælles områder og farlige aktiviteter. God fif og enkle nye værktøjer
 • Effektive værktøjer og metoder til udarbejdelse af en fyldestgørende byggepladsindretning og byggepladsplaner.
 • Effektive metoder til sikkerhedsrunderinger, elektronisk, synlig papirdokumentation og hvorledes sikres en effektiv opfølgning på runderingen, herunder også forebyggelse af ulykker.
 • Hvordan udarbejdes en god arbejdsmiljøjournal til bygherrens driftsorganisationer, for både rengøring, vedligeholdelse, reparation, drift og nedrivning. Her indgår også valg af bæredygtige materialer. metoder, værktøjer og gode fif og løsninger.
 • Hvordan får du en god overdragelse til AMK B, herunder PSS, byggepladsindretning, arbejdsmiljøjournal.
 • Gennemgang af de nyeste regler og vejledninger for bygherrens pligter, bygge og anlægsarbejde og arbejdsmiljøkoordinatorens arbejdsmiljøpligter.
 • ]]

  Målgruppe

  Alle uddannede sikkerhedskoordinatorer/arbejdsmiljøkoordinatorer samt bygherrer, bygherrerådgivere, projektledere hos projekterende og entreprenører.

  Det er IKKE et krav, at du er uddannet som arbejdsmiljøkoordinator forinden, men en fordel at du har basal viden omkring arbejdsmiljøkoordinering.

  Hvis du ikke er uddannet arbejdsmiljøkordinatorer får du en nyttig opdatering om reglerne og gode metoder for arbejdsmiljøkoordinering i projekteringsfasen.

  Bygherrer og projekterende kan i øvrigt udnytte kurset i deres virke som professionel rådgiver og bygherre til forebyggelse af påbud fra AT, hvis ikke reglerne overholdes.

  ]]

  Om udbyderen

  Kurser og konferencer til byggeriets praktikere

  Med godt 200 årlige kursusdage er Molio Kurser en af byggeriets førende, neutrale udbydere af efteruddannelsesaktiviteter til medarbejdere i byggebranchen. Vi udvikler og afholder kurser, konferencer, gå-hjem-møder mv. for byggebranchens professionelle parter i tæt samarbejde med byggeriets organisationer og videninstitutioner....


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Video

  Få information

  Få svar på dine spørgsmål om Arbejdsmiljøkoordinator (Projektering)-opdatering
  Den kursusansvarlige vil kontakte dig
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  Kontaktinfo

  Molio

  Lyskær 1
  2730 Herlev

  Telefon: 70 12 06 00
  molio.dk


  Få information

  Udfyld formularen for mere information om Arbejdsmiljøkoordinator (Projektering)-opdatering

  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
  Kundecase
  Tidligere deltager

  ”Gode eksempler fra "virkeligheden" blev inddraget. Dokumentationseksempler der blev gennemgået kan anvendes 1:1 efterfølgende som opslagsværk.”

  Læs mere
  Tidligere deltager

  "Super godt og Henrik varierede godt imellem ny information, relevante eksempler fra hverdagen, samt inddragelse af kursister".

  Læs mere
  Tidligere deltager

  ”Henriks mange praktiske eksempler er en berigelse for forståelsen. Man kan godt mærke at Henrik taler ud fra ’hands on’ viden. Henrik er en rigtig god formidler”.

  Læs mere