Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindwork

Velkommen. Bogstaveligt talt.

Mindwork kan selvfølgelig beskrives i tal og andre faktuelle størrelser.
Men i bund og grund handler det om mennesker. Om at bruge psykologiske metoder til at hjælpe mennesker med at få mere ud af livet. Både privat og professionelt.
Det er det, vi beskæftiger os med. Fra den enkelte privatperson til virksomheder med flere tusinde ansatte. Fra en kommunal projektopgave til videreuddannelse af psykologer.

Den, der står stille, glider tilbage.

Mindwork er en forskningsbaseret virksomhed. Vores fag er i en konstant udvikling, der fører til nye erkendelser, nye metoder og nye indsigter. Vi ser det som vores faglige ansvar at bidrage til denne udvikling – og udveksling. Det er derfor, vi både arbejder med uddannelse af psykologer, ledere, og social- og sundhedspersonale. Og det er derfor, vi udvikler projekter, udgiver bøger og tilbyder faglig opkvalificering.

“Alt forandring starter med en følelse”

Mindwork udbyder kurser for professionelle indenfor det psykologiske felt. Vi har stor erfaring i at planlægge og gennemføre kortere og længere undervisnings- og uddannelsesforløb tilpasset alle faggrupper, der arbejder med sundhed og trivsel.

Mindwork har erfarne og kompetente formidlere blandt vores faste personale og vi har fast samarbejder med en stor gruppe af både nationale og internationale undervisere. Vores kursusforløb bliver hvert enkelt planlagt og ledet af underviserteams, som er specifikt udvalgt til de enkelte kurser.

Vi ønsker til enhver tid at levere undervisning der giver en faglig opkvalificering og oplevelse ud over det sædvanlige.

De fleste kurser lever op til kriterierne for specialistgodkendelse hos Dansk Psykolog Forening.


Vis alle uddannelser afholdt hos Mindwork

Uddannelser

Åben uddannelse
Coaching Længde Pris By Gennemsnit
Compassion Coach Uddannelse 10 dage 38.000 DKK København

Kontakt mig

Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Mindwork og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontakt

Mindwork

Vesterbrogade 31, 1. sal
1620 København V

Telefon: 20 75 16 16
mindwork.dk