Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindstep

Vi er specialister i stress, trivsel, coaching

Lær at bruge din hjerne optimalt og opnå større klarhed, overskud, styrke og trivsel. Reducer din stress med nye strategier.

Hos Mindstep får du praktiske værktøjer, som du nemt kan bruge til at træne din hjerne og skabe positive forandringer i dit liv. Vi er hverken verdensmestre eller jægersoldater, men vi har masser af livserfaring. Vi har selv mærket livet, vi kan relatere til det, der bliver sagt. Vi har selvfølgelig den teoretiske viden, teknikkerne og metoderne. Men vores klare fokus er på at hjælpe dig med at GØRE NOGET ved dine udfordringer fremfor, at du bare skal VIDE NOGET om dem.

Vi er Nordjyllands flagskib, hvad angår behandling af stress og trivsel. Vores stress- og trivselscenter har eksisteret i mere end ti år. I de ti år har vi hjulpet mange mennesker med at slippe ud af deres stress og hen mod trivsel. Vi har et helt unikt behandlingshjul der sikre en helhedsorienteret stressbehandling og en stærk tilbagevenden til livet.

Vores uddannelser og kurser

Hos Mindstep tilbyder vi certificerede NLP uddannelser, stresscoaching og stressbehandling samt almen coaching baseret på forskning inden for neurovidenskab. Vi har mange års erfaring i arbejdet med menneskelig adfærd og i at hjælpe mennesker til at reducere stress, ændre vaner, træffe vigtige beslutninger og se verden med nye øjne.

Hos Mindstep arbejder vi med begrebet Useful Training, som tager udgangspunkt i en genkendelig praksis. Det betyder i al sin enkelthed, at vores metoder og teknikker er let anvendelige samt tager udgangspunkt i din hverdag. Derfor er en uddannelse, et kursusforløb en coaching eller en konsulentydelse hos os baseret på praktisk træning i form af cases, forskellige øvelser og gentagelser. Vi involverer dig og forventer, at du er klar til at udvikle og arbejde med dig selv, dine kollegaer, dine medarbejdere eller din virksomhed! 

Et sted, hvor du er i fokus

Mindstep er stedet, hvor din historie, dine mønstre, dine værdier, dine overbevisninger, din tilstand – alt det, du indeholder – er i fokus. Og hvor du har mulighed for at få uddannelse, coaching og sparring til at ændre de tankemønstre, som står i vejen for det, du ønsker.

Det er også stedet, hvor du finder den største forståelse for, hvad det vil sige at være ramt af stress. Vi er nemlig et hus bestående af behandlere og undervisere, som alle har haft nogle af livets svære og mørke sider inde på livet. Vi VED hvad du taler om. Her får du den behandling, der skal til, for at du hurtigere kan komme på benene igen.

Mindstep blev etableret i Aalborg i 2001 og har gennem tiden uddannet, coachet og behandlet flere tusinde mennesker. Vores stress- og trivselscenter - MindstepHuset - ligger i hjertet af Aalborg, i Fjordgade 8. Vi kalder det orkanens øje. Alt herinde er stille, mens resten af verden rundt omkring hvirvler rundt. Kig ind til lidt ro og hvile.

Ydelser ud af huset

Mindstep tilbyder forløb, som er skræddersyet til din virksomhed. Vi afholder blandt andet coaching kurser og NLP uddannelser for medarbejdere, internt i virksomheden.

Vi tilbyder også forløb med fokus på stress og forebyggelse af stress samt andre stress relaterede forløb, som er relevante for dig og dine kollegaer. Vores effektfulde foredrag om stressforebyggelse, "Søsyge uden båd og vand", kan også afholdes i jeres organisation.


Vis alle uddannelser afholdt hos Mindstep

Uddannelser

Åben uddannelse
Ledelse og organisation
NLP Længde Pris By Gennemsnit
NLP Basis 2 dage 1.998 DKK Flere byer (2)
NLP Coach Practitioner 12 dage 17.800 DKK Flere byer (2)
5,0 (2)
NLP Master Practitioner 11 dage 18.800 DKK Aalborg
5,0 (1)
NLP Trainer uddannelse 19.800 DKK Aalborg
NLP Trivsels Practitioner - Weekendkursus 15.800 DKK Aalborg
Firmakurser
Ledelse og organisation
NLP
Skræddersyet NLP til din virksomhed Fjernundervisning

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Mindstep og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Mindstep

Fjordgade 8
9000 Aalborg


Evalueringer

Jesper Bjørn Schlæger
(5)
Jeg har til dato deltaget i NLP Practitioner kursus og TRE workshop. Søren Dige og Mindstep leverer fantastiske mulighed for at blive markant klogere på især sig selv, men også andre personer og vores genneralle omgivelser. Min selvbevidsthed er vokset markant, og jeg er taknemmelig for det muligheder og værktøjer, som jeg har fået. Mindstep er ...
Vis alt
Erik Timm
(5)
NLP er noget af det bedste der er sket i mit liv, Stor tak til Søren Dige og hans måde at formidle og lærer fra sig på - "NLP" et fantastisk værktøj
Rasmus Ursem
(5)
Det er kort sagt det bedste og mest selvudviklende kursus jeg har været på siden jeg forlod uni for ca 10 år siden.Hatten af for Søren og Poul!
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindstep

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Mindstep
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Kundecase
Jesper Stenbakken, Liv og Trivsel

"Hos Mindstep formåede Søren Dige på en faglig og meget behagelig måde at løfte ikke kun mig, men hele holdet til ny indsigt og forståelse."

Læs mere
Jesper Bay Rasmussen, Spar Nord ...

”Det samlede udbytte fra uddannelsen er noget, jeg i den grad kan bruge i min dagligdag - både professionelt på arbejdspladsen og i mit privatliv.”

Læs mere
Susan Stampe, Frk. Stampes Fodkl...

"Jeg kan varmt anbefale NLP til andre. Coach Practitioner uddannelsen er en gave til dig selv og de mennesker omkring dig."

Læs mere
Rasmus Jelle, JCD A/S

”Alle burde lære om NLP. Det er min helt klare holdning, efter jeg selv har taget uddannelsen."

Læs mere