Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Udvidet SEO kursus

MindRocket
Længde: 3 dage
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Kolding, København, Odense, Aalborg, Århus
Uddannelsens hjemmeside: Link
Udbyder: MindRocket plus
Pris: 7.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Udvidet SEO kursus: Kom i dybden med teknikker der virker

SEO Kursus – 3 dage der (VIRKELIG) flytter dig i Google!

Vil du gerne lære, hvad der virker, hvad du skal bruge tid på og i hvilken rækkefølge? Så er dette 3-dages SEO kursus, det helt rigtige kursus!

Hvad er forskellen på jeres 1-dags SEO kursus og jeres 3-dages SEO kursus?

Grundlæggende gennemgår vi de samme ting på de to SEO kurser. Men når der er mere tid til rådighed, når vi selvfølgelig også mere i dybden med de enkelte elementer. Og selvom vi godt tør love dig, at dit udbytte vil være stort på 1-dags kurset, vil du selvfølgelig blive ENDNU bedre klædt på, når der er 3 dage til rådighed. Der vil f.eks. være nogle ekstra ”finter og teknikker” på dette 3-dages kursus.

SEO dag 1 + 2

Du får 2 sammenhængende dage, hvor ALT det grundlæggende bliver gennemgået, og du får opskrifter på de forskellige elementer som f.eks. søgeordsanalyse, udfærdigelse af title tags og meta descriptions og opsætning af landingssider (de sider folk lander på, når de finder dig i Google).

SEO dag 3

Den tredje SEO kursusdag er i princippet en workshop og ligger ca. 2 uger efter de to første dage. Til den tredje kursusdag, skal du lave en søgeordsanalyse og en landingsside på dit website (eller optimere en eksisterende side på sitet/webshoppen). Alle de vigtige on-page SEO elementer, du har lært om, skal indgå.

Vi gennemgår så din søgeordsanalyse og din landingsside slavisk, og du får konstruktiv feedback på det. Det her kan du ikke undgå at lære ENORMT meget af. Du får nemlig 1-til-1 feedback på dit arbejde, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Derudover lærer du om følgende på den tredje SEO kursus dag:

Linkbuilding

Vi arbejder med Link research toolet Ahrefs. Du får gennemgået din linkprofil (altså hvem der linker til dit website/webshop), og vi kigger på, om der er nogle skadelige links i mellem. Derudover kigger vi på en eller to af dine konkurrenters linkprofil og ser, om du kan ”stjæle” nogle af deres links.

Google Search Console

Dette helt essentielle (og gratis) tool er uundværligt for din søgemaskineoptimering. Vi gennemgår det, og du får et par helt suveræne tricks med hjem.

Google Analytics

Vi kigger på, havd du skal holde øje med, og hvordan du kan bruge netop Google Analytics til at lave søgesmaskineoptimering af din hjemmeside / webshop.

Linkbuilding, Google Search Console og Google Analytics bliver berørt på begge SEO kurser (altså både på det 1-dags og det 3-dages), men det er selvfølgelig lidt mere udførligt på dette 3 dages kursus.

Læs mere om vores 1-dags SEO kursus og vores 3-dages kursus.

Video

Om udbyderen

MindRocket

MindRocket er specielt stærke på kurser indenfor online marketing og business. Det skyldes ikke mindst vores håndplukkede udvalg af undervisere, der er absolutte specialister inden for hvert deres fagområde. Vi har ikke ”one size fits all” – vores undervisere dækker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

MindRocket

Banegårdspladsen 1
5000 Odense C

Telefon: 41 10 80 80
www.mindrocket.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Udvidet SEO kursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer