Vis finduddannelse.dk som: Mobile

SEO kursus for begyndere og lettere øvede

MindRocket
Længde: 1 dag
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Esbjerg, Kolding, København, Odense, Århus
Rating: (1 Evalueringer)
Uddannelsens hjemmeside: Link
Udbyder: MindRocket plus
Pris: 2.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

SEO Kursus der giver dig  placeringer (og besøgende)

SEO Kursus – Lær hvordan du rammer side 1 i Google!

Vil du gerne lære at optimere din hjemmeside eller webshop? Mangler du en rød tråd, når det kommer til forståelsen for SEO? Vil du gerne – én gang for alle lære, hvad der virker i Google’s SEO resultater? Så er det her kurset, du skal på!

Få let forståeligt SEO hæfte med hjem som opslagsværk

Kurset er ikke bare baseret på overordnede slides og velmente råd. Dette SEO kursus er bygget på underviserens erfaringer fra optimering af over 100 webshops og hjemmesider de seneste 6 år. Claus Rump er din underviser, og han deler rundhåndet ud af sine erfaringer fra arbejdet som SEO Specialist.

Du får faktuelle erfaringer serveret på en let forståelig måde. Du lærer, hvad der virker og ikke mindst, hvad der er spild af tid – og måske direkte farligt for dine placeringer.

Claus viser dig eksempler på stort set alt, hvad I gennemgår. Og det underbygger hans fremgangsmåde, der går ud på, at du skal kunne gå hjem og arbejde videre på din egen hjemmeside eller webshop – og flytte dig hurtigt frem i Googles søgeresultater.

Kurset er henvendt til både begynderen og den lettere øvede. For uanset om du har arbejdet lidt med SEO før, vil Claus’ erfaring, tricks og ”opskrifter” give dig ny og super brugbar SEO-viden på dette kursus.

Det her lærer du på dit SEO kursus:

Lær at lave en ordentlig søgeordsanalyse

Ingen arme – ingen småkager. Og uden søgeordsanalyse - ingen SEO. Så enkelt kan det siges. En vigtig del af kurset går ud på at lære dig at finde de rigtige søgeord. Du lærer at finde ud af, om det er gode søgeord, hvor mange der søger på dem hver måned og hvordan, du skal bruge dem rent SEO-mæssigt.

Indekseringsbarrierer

Er dine sider overhovedet i googles indeks? Hvis ikke Google kan finde dine sider (og her kan det bare være nogle få af siderne fra dit website, ”der er blevet væk”), så kan de logisk nok heller ikke søges frem af brugerne. Claus viser dig hvordan, du checker, om der er nogle forhindringer for Google der gør, at de ikke kan læse dine sider – og ikke mindst hvordan du fjerner disse forhindringer, hvis de er der.

Lær at lave gode landingssider (der ranker i google)

Claus gennemgår hans helt specifikke opskrift på at lave gode landingssider (altså sider målrettet dine søgeord), som er SEO-mæssigt top i orden. Når du følger den opskrift på dit eget website eller webshop kan du undgå at blive (meget) mere synlig i google. Han har udviklet sin ”SEO opskrift” på landingssider over årene (og det er den opskrift, han selv bruger til at ranke de sider, han laver SEO på).

Intern og ekstern linkbuilding

På dette SEO kursus får du også forklaret og vist vigtigheden af intern linkbuilding – altså det her med at linke rigtig mellem dine sider på sitet. Vi kommer også ind på ekstern linkbuilding – altså det her med at få andre hjemmesider til at linke til dit site eller webshop.

Mobilversion

Den 4. november 2016 annoncerede Google, at de var gået i gang med at afprøve deres ”Mobile First Index”. Dvs. at fremadrettet vil Google KUN kigge på mobilversionen af dit website – og ranke sitet på den baggrund. Vi gennemgår betydningen af dette grundigt, ligesom Claus fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på. Din mobilversion er HAMRENDE vigtig for dine fremtidige placeringer!

On-page SEO

En vigtig del af dette SEO kursus er off-page SEO. Dvs. alt hvad du kan optimere på selve sitet eller i selve webshoppen. Det er alt fra det såkaldte Duplicate Content (dobbeltindhold som Google ikke er så glad for) til billeder, video tekster, produkt-listing og meget mere. De såkaldte ”Title tags” kan - sammen med Meta descriptions - flytte dig ret kraftigt næsten fra den ene dag til den anden.

Du kan læse mere om dit næste SEO kursus her.

Målgruppe

Kursus-niveau: Begyndere og lettere øvede.

2 SEO kurser
Vi har hele 2 SEO kurser – udover dette kursus af 1 dags varighed har vi også et 3 dages kursus, der løber over 2 sammenhængende dage og en efterfølgende workshop dag uger senere.

Med disse 2 SEO kurser kan vi dække langt de fleste behov for grundig og eksekverbar viden om søgemaskineoptimering – og optimering til Google i særdeleshed – rigtig godt ind.

Video

Om udbyderen

MindRocket

MindRocket er specielt stærke på kurser indenfor online marketing og business. Det skyldes ikke mindst vores håndplukkede udvalg af undervisere, der er absolutte specialister inden for hvert deres fagområde. Vi har ikke ”one size fits all” – vores undervisere dækker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

MindRocket

Banegårdspladsen 1
5000 Odense C

Telefon: 41 10 80 80
www.mindrocket.dk


Evalueringer

Laura   |   03-07-2018
Virkelig godt sammensat kursus i SEO, der holdte fokus på lavpraktiske ting, vi kunne gå hjem om gøre med det samme. Og så var det en øjenåbner hvor vigtigt søgemaskineoptimering er for hele vores online marketing.
          (5)
Få information

Udfyld formularen for mere information om SEO kursus for begyndere og lettere øvede

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
SEO kursus for begyndere og lettere øvede
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
          (5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer