Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ONLINE Mindjuice Coachuddanelse - ACTP certificeret (hverdage)

Mindjuice Academy
6 måneder
Kursus
Online
Startdato: 05-01-2022 09:00 - Online
54.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Online Coachuddannelse - Mindjuice Academy

Arbejdet med det menneskelige potentiale

På Mindjuice Coachuddannelse kultiverer du det bedste af dig selv i et styrkende fællesskab. Vi har afholdt mere end 100 coachinguddannelser gennem årene, og den erfaring har vi brugt til at skabe en uddannelse af utrolig høj kvalitet med plads til alle uanset baggrund og erfaring.

Dit udbytte af kursus i Coachuddannelse - Online

Med Coachuddannelsen - online opdager du dine egne helt unikke evner, du erfarer, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og videre ud i livet. Coaching viser dig et paradigme af muligheder, som styrker din kommunikation, dine relationer samt dit personlige lederskab, uanset hvor du står i i livet. 

Dit personlige fundament opbygges gennem den proces, som coaching uddannelsen bringer dig igennem. Mange beskriver rejsen, som de lærte at hvile i dem selv, hvilket er en befriende oplevelse.

Den teori og viden vi bruger, er den som giver størst kraft til den proces. Det har taget 20 år at udarbejde vores unikke coaching-model og udviklingsmetode, som er anderledes fra alt andet, du vil møde.

Kursets indhold

Selve uddannelsen består af fem moduler af tre dages varighed, og typisk har vi max 50 elever på et hold. Mellem modulerne har vi 2 telekald, som du kan deltage på eller downloade og høre, når det passer dig - alt sammen for at styrke din udvikling mest optimalt. Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og bruge i hverdagen. Vi har naturligvis fokus på øget bevægelse og øvelser, der styrker kendskabet til hinanden, når undervisningen foregår online.

Et bredt felt af discipliner

Det teoretiske fundamentet på coachuddannelsen er et globalt sammenkog inden for kerneområderne personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching og psykologi. Derudover integrerer vi skyggearbejde, baseret på psykoanalytiker C. G. Jungs arbejde. Vi integrerer Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende og populære typologier i udviklingen af mennesker, og principper fra Neuro-Linguistic Programming (NLP). Samtidig ligger der en essentiel og universel oplevelse i det at være menneske, og vi læner os med stor fordel op af årtusinders globale visdomsteorier.

Din garanti for kvalitet

  • Coachuddannelsen er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program)  af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Det betyder, at du som deltager har nemmere ved at opnå en ICF-certificering.
  • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke coachuddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.

Underviser:

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

Målgruppe

Kurset i online coachuddannelse er for alle, der har lyst til at opnå kompetencer i coaching. Arbejder du med mennesker er det oplagt, men mange tager også kurset for at styrke sig selv. Du behøver altså ikke ville være coach for at tage uddannelsen.

Video

Pris

Prisen for kurset i Coachuddannelsen - online er 54.995 kroner.

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning, også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice’s Coachuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat, så du sparer skatten. Uddannelsesudgifter er omfattet af ordningen, men coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Hvorfor vælge Mindjuice Academy?

Når du er seriøs omkring forandring

Størst vækst indenfor personlig transformation

En fusion af gammel visdom og moderne videnskab

Om udbyderen

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ONLINE Mindjuice Coachuddanelse - ACTP certificeret (hverdage)
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om ONLINE Mindjuice Coachuddanelse - ACTP certificeret (hverdage)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 41 evalueringer
Se alle evalueringer