Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking

Mindjuice Academy
16 dage
Dansk
Kursus
København
Startdato: 23-03-2022 09:00 - København
89.995 DKK ekskl. moms

Speakeruddannelse

Speakeruddannelse

Tag din speakeruddannelse hos Mindjuice

Find din ultimative gennemslagskraft i denne ambitiøse proces, som får dig til at brænde igennem overalt i livet.

Alt for mange forsøger at lære præsentationsteknik uden den helt nødvendige træning i at turde være 100 % autentisk foran andre. 

Det aktiverer helt naturligt et menneskes grundfrygt at stille sig op foran andre og tale, fordi det er at stille sig uden for flokken. Netop i den frygt ligger dit største potentiale. Den træning får du helt ind under huden i løbet af uddannelsen gennem teori og masser af hands on-erfaring.

Dit udbytte med uddannelsen

Vores mål er, at når du afslutter Mindjuice Speaker Uddannelsen, så er du ikke bare blevet en blændende taler. Du har lært at brænde 100% igennem i en hvilken som helst sammenhæng gennem omfattende teori og transformativ træning. 

På Mindjuice Speakeruddannelse lærer du:

  • De greb, det kræver at få den form for opmærksomheder, der rører, inspirerer og flytter et publikum

  • Du bliver trænet i blandt andet præsentationsevne, integration af dine mørke og lyse skyggesider, kraftfuld kommunikation, at ”eje” et rum og håndtering af kritik fra publikum

  • Du lærer samtidig at skrive en blændende tale og arbejdet med at give og modtage kraftfuld feedback – også igennem videooptagelser af dit kropsprog

Uddannelsen indhold og undervisning

Din uddannelse som Mindjuice Speaker bygger på 5 moduler, hvis teoretiske fundament er de ni enneagramtypers kommunikative styrker og udfordringer.

Som speaker-studerende vil du lære at identificere din egen types faldgruber og bruge gaverne fra alle ni typer, når du udtrykker dig selv. Den visdom og udvikling, du søger, kan findes i dit eget og andre typers univers, hvilket gør det til en af de mest lærerige rejser, du kan tage som menneske.

Derudover tackler du undervejs de udfordringer, du støder på, når du begynder den rejse det er at træde ind i din frygt – og ud i dit potentiale – med opbakning fra din personlige Mindjuice Coach.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der vil lære at brænde igennem foran et publikum. 

Adgangskrav:

Speakeruddannelsen er en overbygning for certificerede Mindjuice Coaches, som enten har gået på Mindjuice Coachuddannelse, Lederuddannelsen eller Ungeakademiet. Det gælder også, hvis du er certificeret Mindjuice Familiecoach eller Mastercoach. 

Video

Eksamen og diplom

Den afsluttende opgave på Speakeruddannelsen er det ultimative eventyr med dig som foredragsholder i hovedrollen. Du kommer til at holde din egen form for TED Talk på en større scene i København!

Pris

Normalpris for Speakeruddannelsen er 89.995 kr.

Om udbyderen

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindjuice Masteruddannelse i Kommunikation & Speaking

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 41 evalueringer
Se alle evalueringer