Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Mindjuice Coachuddannelse - ACTP certificeret (hverdag)?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 26 evalueringer

Lise Duckert Hansen, Ledelseskonsulent
Jeg har opdaget meget om mig selv i processen. Nye sider er kommet til udtryk og jeg har været en del af et system, hvor jeg i trygge hænder har udviklet mig og nu tør vise andre og verden den power jeg også har at byde på.
Marie-Louise Thorup, ledig
Det har givet mig et kæmpe wake up call i forhold til at jeg ene og alene er ansvarlig for min tilstand og hvordan jeg har det i alle områder af livet. Også et wake up call på at så længe jeg er ærlig, så vil jeg altid lykkedes på det mentale plan.
Maj-Britt
Det har betydet alt for mig. Jeg vil kunne bruge det resten af mit liv. Jeg er virkelig kommet til stede overfor hvad livet har at byde på. At der både kan være triste dage og glade dage, men at begge skal være tilstede. At jeg derfor er mere vågen, tilstede i dagene, og accepterer alle følelserne. At jo mere personligt lederskab, jo mere jeg ko...
Vis alt
Jeanette Søderberg Jensen, Restaurantmanager
Jeg er blevet vågen, og fundet mit oprigtige mål for min fremtid!
Eline Wittenwiler Liafi, Socialpædagogisk konsulent
Det har betydet meget for mit mod og mit livssyn, og glæden ved at være til, være vågen, energisk og bidragende i verden.
Tanya Maria Patsche
Alt! A lifechanger. Jeg er kommet meget tættere på mig selv og mine relationer, er blevet mere modig og indset at jeg er ansvarlig for mit eget liv
Lone Elisabeth Tangvig, Senior Account Director
Større indsigt i mig selv. Et nyt mindset, en ny kraftfuld måde at kommunikere på. Et udsyn til en fremtid med nye muligheder.
Caroline Hector Hoffmann, Juridisk konsulent og coach
Jeg har fået en del selvinsigter og indsigter ift hvordan vi alle interagere med hinanden - en større forståelse for hvorfor vi gør som vi gør
Helle Lützen, Handelslærer
Jeg har fået nogle værdifulde værktøjer, som jeg bruger hver dag i mit liv. Hvad enten det er med fokus på kommunikation eller åbne spørgsmål. Samtidig har det givet mig evnen til at stille reflekterende spørgsmål, som både provokerer og åbner op for et andet mindset.
Lise Melbye- Hansen, Dagtilbudsleder
jeg har fået et helt nyt perspektiv på resten af mit liv. At jeg går efter mine drømme og har ændret mine relationer, så de er meget mere meningsfulde og transformerende. Ro i kroppen og at vågne uden sug i maven, men med glæde over dagen.
Maja Jellas Skåning, Fotograf
Jeg er blevet meget mere selvbevist. Tror meget mere på mig selv og mine kompetencer.
Line Kristoffersen, Lærer
Jeg har fundet ud af, at alt det jeg gerne har ville i så mange år, hele tiden har været i mig. Jeg har fundet vejen hjem til mig selv. Jeg tror ikke, jeg helt endnu er i stand til at sætte de rette ord på, hvad det har betydet for mig. Men jeg har nu en tro på, at alt er muligt.
Berthel Erland Rasmussen, Pensioneret Medicotekniker
Det har betydet at jeg er blevet bevidst, nemmere at omgås. Fornyet tro på livet. Jeg taler pænere til mig selv Den mest seriøse og autentiske uddannelses inst. Jeg kan erindre. Bliver aldrig træt af at lytte til Pernille der øser ud af viden og visdom ! Hvis der er nogen som kan få det bedste frem i mennesker, så er det MINDJUICE
Katharina Frydensbjerg Poulsen, Virksomhedskonsulent
Det har betydet, at jeg føler mig bedre klædt på til at bestride mit nye job på trods af at jeg ingen erfaring har inden for området og får en vildt stejl læringskurve. Både fordi jeg kan trække på elementer fra selve coachingen, men også fordi jeg er bevidst om kraftfuld kommunikation på en anden måde end tidligere.
Jacob Senius Clausen, Journalist/tv-tilrettelægger
Det har betydet, at jeg - heldigvis - har svært ved at falde tilbage i mit gamle liv. Nye jobmuligheder har åbnet sig for mig. Veje jeg ikke tidligere havde overvejet.
Bente Larsen, Handicaphjælper
At jeg har fået mere troen på mig selv. Jeg er mere fri i en samtale, fordi jeg har lært en spørgeteknik med åbne spørgsmål.
Anna taws Tom-Petersen, Digital designer og urban gartner
Jeg har fået kontakt med mit hjerte, lært at tage personligt ansvar og turde at tage fat i mig selv.
René Hansgaard, VVS og Energiteknolog
Jeg har fået en uddannelse der virkelig er kommet ind under huden, fordi jeg er blevet udfordret og har praktiseret coaching lige fra starten. Jeg har fået en helt anden forståelse af at lytte og stille spørgsmål, for at skabe forståelse. Ved læringen om enneagrammet har jeg fået en indsigt i mig selv, som jeg ikke tidligere havde. Nu ved jeg, ...
Vis alt
Robert Bergstein Larsen, & Jobkonsultent
“Afgjort inspirerende og vidende. Jeg har lært meget om mig selv og mine relationer.”
Anne Winther Journalist, Kommunikationsrådgiver
Mindjuice's forholdsvis simple værktøjer er helt vildt effektive. Jeg garanterer, at du får SÅ meget personlig udvikling på uddannelsen.
Hans-Jørgen Nielsen, Specialpædagog
"God og inspirerende undervisning med masser af godt materiale og visdom. Jeg er blevet inspireret til nye måder at anskue og italesætte problemer på."
Louise Mørkeberg, Pædagog
"Jeg lærte, at alle følelser og behov er vigtige. De er der for at hjælpe mig med at leve mit liv fuldt ud."
Anette Nielsen Mindjuice Coach & Kundechef i TDC
Stor kvalitet i underviserne, langt mere end forventet. De går i dybden, intet er overfladisk. Jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund.
Klaus Møller Vocal coach ved det kongelige teater
Jeg opsagde mit faste job efter en Mindjuice-intro. Min vej som Vocal Coach går igennem coaching. Den bedste beslutning jeg kunne tage for mig selv.
Emilia Van Hauen Sociolog, trendrådgiver og foredragsholder
De er fuldstændig opdaterede og udvikler hele tiden deres program. De har skabt et fantastisk åbent, progressivt og levende miljø. Genialt!