Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mindjuice Coachuddannelse - ACTP certificeret (hverdag)

Mindjuice Academy
6 måneder
Dansk
Kursus
København
Startdato: 06-10-2021 09:00 - København
54.995 DKK Momsfri

Mindjuice Coachuddannelse - ACTP certificeret (hverdag)

Arbejdet med det menneskelige potentiale

Hos Mindjuice tilbyder vi en helt unik Coachuddannelse, der handler om langt mere end coaching, nemlig de fundamentale lifeskills det kræver at skabe fundament, forandring og forbedringer i livet.

Dit udbytte med vores coachuddannelse

Med denne uddannelse lærer du: 

 • At bruge kognitiv coaching som et effektivt værktøj
 • At genkende og arbejde med dit eget og andres potentiale
 • At ændre og forbedre dine relationer
 • At skabe gennembrud i et menneske eller en situation
 • At se muligheder og potentiale i de udfordringer du møder

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og brug i hverdagen.

Undervejs opdager du dine egne helt unikke evner, du erfarer, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og videre ud i livet.

Coaching viser dig et paradigme af muligheder, som styrker din kommunikation, dine relationer samt dit personlige lederskab, uanset hvor du står i i livet.

Vores uddannelse har verdens højest rangerede kvalitets-stempel

Vores uddannelse har opnået ACTP-certificeringen, som er den højeste godkendelse en coachinguddannelse kan få.

ACTP-godkendelsen hos os betyder, at du som færdiguddannet coach i Mindjuice, kan blive certificeret hos ICF med et globalt og højt respekteret kvalitets-stempel.

Det sikrer dig et niveau med de bedste coachingskoler i verden og uanede muligheder for at arbejde som coach herhjemme og ude i verden. 

Adgangsbillet til en verden af træning

Når du først har gået på Coachuddannelsen, har du mulighed for at fortsætte på vores mentor-program, hvor du får trænet dine coaching-skills helt gratis. Det eneste du investerer er din tid.

Du har også mulighed for at blive tilknyttet vores non-profit Unge-Akademi, hvor vi støtter unge i at turde være sig selv og tage personligt lederskab.

Med andre ord er vi et hus fuld af muligheder for videre træning, gratis foredrag og events. Vi har et stort community af frivillige, som bruger vores rammer til at udvide deres netværk og udvikle deres skills.

Målgruppe

Denne uddannelse er oplagt, hvis du arbejder med mennesker, men mange vælger også denne uddannelse for at styrke sig selv. Du behøver dermed ikke at ville være coach for at tage uddannelsen.

What is mindjuice Academy

   

Pris

Pris:

Uddannelsen koster 49.995 kr. (Uddannelsen er momsfri).

Det får du:

 • En internationalt godkendt og kvalitetsmærket certificering
 • Fem moduler af tre dage (9-16)/Seks moduler af to dage (9-17) weekendhold
 • Ti intensive træningskald (17-19)
 • Sessioner med din egen personlige Mindjuice coach
 • Mundtlig og skriftlig eksamen
 • Uddannelse med begrænset deltagerantal (max 25)
 • Lækker forplejning, kaffe, te og frugt gennem uddannelsen

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Få coachuddannelsen skattefrit

Er du lønmodtager kan du formentlig få en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke - gennem din arbejdsplads. Over 50% benytter sig af denne ordning, som betyder, at du betaler afdragene før skat, og dermed sparer op imod halvdelen af kursusgebyret. 

Undervisere:

Pernille W. Lauritsen:
Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA. Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuice’s coaching model og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger. Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

Mindjuice Academy

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Mindjuice Coachuddannelse - ACTP certificeret (hverdag)
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Mindjuice Academy

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 26 evalueringer

Lise Duckert Hansen, Ledelseskonsulent
Jeg har opdaget meget om mig selv i processen. Nye sider er kommet til udtryk og jeg har været en del af et system, hvor jeg i trygge hænder har udviklet mig og nu tør vise andre og verden den power jeg også har at byde på.
Marie-Louise Thorup, ledig
Det har givet mig et kæmpe wake up call i forhold til at jeg ene og alene er ansvarlig for min tilstand og hvordan jeg har det i alle områder af livet. Også et wake up call på at så længe jeg er ærlig, så vil jeg altid lykkedes på det mentale plan.
Maj-Britt
Det har betydet alt for mig. Jeg vil kunne bruge det resten af mit liv. Jeg er virkelig kommet til stede overfor hvad livet har at byde på. At der både kan være triste dage og glade dage, men at begge skal være tilstede. At jeg derfor er mere vågen, tilstede i dagene, og accepterer alle følelserne. At jo mere personligt lederskab, jo mere jeg ko...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mindjuice Coachuddannelse - ACTP certificeret (hverdag)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 41 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Elnaz Noras, pædagogisk leder

Jeg lærte først og fremmest visdommen i at tage iltmasken til mig selv først. Begynde med mig selv. Trække vejret selv. Jeg lærte at være mere ærlig over for mig selv.

Læs mere
Peter Reismer, elitesportscoach,...

Uddannelsen til Mindjuice Coach har givet mig mere hverdagsmod. Jeg har altid været modig på de store linjer, men hverdagsmod som for eksempel at sige nej til noget andre gerne ville have.

Læs mere