Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Torben Galst, partner i CTI Consultancy

Jeg er blevet udfordret på egne vaner

Mindjuice Lederuddannelse har været en guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe forandring, både hos mig selv og i professionelle såvel som private forhold. Det har været en gave at ”få lov” til at være lidt navlebeskuende og blive udfordret på egne vaner, tankemønstre og selvopfattelse.

Bedre og stærkere relationer

Jeg har fundet frem til ressourcer, jeg ikke troede jeg havde, og jeg har i mange tilfælde måtte konstatere, at det jeg opfattede som sandt hos mig selv, måske ikke altid var så sandt endda.

Mine indsigter har styrket min kommunikation og gjort mig i stand til at skabe bedre og stærkere relationer i mit job, såvel som privat. Som menneske føler jeg mig styrket, med større gennemslagskraft, ro og overskud.

Via mit job har jeg i mange år arbejdet med forandring i organisationer, globalt såvel som lokalt. Med min coachende lederuddannelse fra Mindjuice i bagagen, er jeg blevet i stand at angribe forandringsopgaven med større blik for det enkelte individ, og dermed opnå bedre og hurtigere resultater for min virksomhed og mine kunder.
Læs mere om Mindjuice Leder Coachuddannelse