Peter Reismer, elitesportscoach, selvstændig og underviser

Jeg har fået mere hverdagsmod

Personligt har uddannelsen til Mindjuice Coach givet mig mere hverdagsmod. Jeg har altid været modig på de store linjer, men hverdagsmod som for eksempel at sige nej til noget andre gerne ville have, at jeg skulle sige ja til, havde jeg ikke.

Arbejdsmæssigt har uddannelsen betydet, at jeg nu coacher elitesportsfolk og underviser i coaching for foreningsledere og er underviser på DGI’s lederuddannelse.

Frygten i maven er næsten væk

Gennem uddannelsen lærte jeg at omfavne bekymringerne, og da jeg gjorde det, forsvandt de – krigen stopper jo også, hvis soldaterne omfavner hinanden. Men tidligere var det faktisk sådan, at jeg ofte oplevede frygt og vågnede med en knude i maven flere gange om ugen.

Men siden jeg blev færdig som Mindjuice Coach i 2009 tror jeg kun, det er sket to gange. Jeg oplever ikke længere frygt, og jeg er ikke længere offer i mit eget liv, og den udvikling kan jeg stadig blive rørt over.

Hvorfor vælge Mindjuice?

De kan motivere dig til at finde ressourcer, du ikke vidste du havde, det er helt sikkert. Det er tydeligt, at underviserne er inde i stoffet, men de er også engagerede i det.Læs mere om Mindjuice Academy

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Mindjuice Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.