Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Peter Reismer - Elitesportscoach, selvstændig og underviser

PETER REISMER
Elitesportscoach, selvstændig og underviser

”Personligt har uddannelsen til Mindjuice Coach givet mig mere hverdagsmod. Jeg har altid været modig på de store linjer, men hverdagsmod som for eksempel at sige nej til noget andre gerne ville have, at jeg skulle sige ja til, havde jeg ikke.

Arbejdsmæssigt har uddannelsen betydet, at jeg nu coacher elitesportsfolk og underviser i coaching for foreningsledere og er underviser på DGI’s lederuddannelse.”

Peter Reismer har desuden et forlagsagentur, som går forrygende godt – og altid har gået godt. Alligevel brugte han de første to år på at bekymre sig om, hvornår det mon ville gå galt i stedet for at nyde nuet. Men det gør han ikke længere.

Frygten i maven er næsten vækMindjuice

”Gennem uddannelsen lærte jeg at omfavne bekymringerne, og da jeg gjorde det, forsvandt de – krigen stopper jo også, hvis soldaterne omfavner hinanden. Men tidligere var det faktisk sådan, at jeg ofte oplevede frygt og vågnede med en knude i maven flere gange om ugen.

Men siden jeg blev færdig som Mindjuice Coach i 2009 tror jeg kun, det er sket to gange. Jeg oplever ikke længere frygt, og jeg er ikke længere offer i mit eget liv, og den udvikling kan jeg stadig blive rørt over.”

Hvorfor vælge Mindjuice?
”

De kan motivere dig til at finde ressourcer, du ikke vidste du havde, det er helt sikkert. Det er tydeligt, at underviserne er inde i stoffet, men de er også engagerede i det.”
Læs mere om Bliv Mindjuice Coach - Coachuddannelse *ACTP Godkendt

Bestil information


Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Mindjuice Academy og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit