Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jesper Præsengaard, bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consulting Group, tidl. direktør for Asien i Mærsk

JESPER PRÆSTENSGAARD

50 år, bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Asien i Mærsk.

“Faktisk var det min kone, som mente det ville være en god idé for mig at begynde på Mindjuice’s Ledercoachuddannelse, fordi det kunne udvikle mig personligt. Men jeg kunne egentlig ikke se, hvad jeg skulle med endnu en lederuddannelse. Jeg har været leder i 30 år, har en MBA og et utal af kurser og uddannelser bag mig.”

Mindjuice

Ingen løsninger duede

Jeg har det meste af mit liv opereret ud fra tesen om, at der findes smarte mennesker. Og så findes der mindre smarte mennesker. Den sidste gruppe er spild af tid at beskæftige sig med.

Det var også den indstilling, som fulgte mig en dag, jeg var til et vigtigt forretningsmøde, hvor der sad en række ret begavede mennesker og diskuterede nogle udfordringer. Som så mange gange før skar jeg igennem og fik fortalt selskabet, hvorfor ingen af deres løsninger duede. Jeg sablede dem simpelthen ned.”

Ingen var blevet klogere

”På vej hjem i bilen, gik det op for mig, at jeg måske i en alder af 50, alligevel havde noget at lære, siden jeg kunne lade det ske, at mit temperament var løbet af med mig, faktisk helt automatisk. Det eneste jeg havde fået ud af at det møde, var at få ret. Men ingen var blevet klogere.”

Mindjuice-modellen virker overalt

”På lederuddannelsen lærte jeg gennem forskellige tilstandsværktøjer at tøjle min utålmodighed. Jeg oplevede på egen krop, hvordan mennesker omkring mig blomstrede op, når jeg coachede dem frem for at sige, hvad de skulle gøre. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den.”

Kæmpe indsigt gennem Enneagrammet

”Det gik også op for mig, hvorfor jeg det meste af livet har delt folk op i smarte og mindre smarte kategorier. Gennem arbejdet med Enneagrammet har jeg lært min egen personlighedstype at kende på ny. Enneagrammet er et persontypesystem, som i modsætning til de typologi-værktøjer, jeg har stiftet bekendtskab med, afdækker motiverne for, hvorfor mennesker gør som de gør – mere end at beskrive adfærden.”
Læs mere om Bliv Mindjuice Ledercoach - Lederuddannelse

Bestil information


Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Mindjuice Academy og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit