Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jesper Baltzersen, KARRIERESKIFT: fra revisor til lærer for udsatte unge.

Jesper Baltzer

KARRIERESKIFT: Jesper Baltzer, 33 år – fra revisor til lærer for udsatte unge.

Mine værdier har ændret sig fra tidligere, hvor jeg gerne ville have en hel masse (penge, status), så vil jeg i dag gerne give noget.

Gennem Masteren turde jeg komme i kontakt med, hvor ensom jeg følte mig, da jeg selv var 14-15 år, hvor jeg blev udsat for ret hård mobning,

Jeg har altid haft svært ved at udtrykke mine egne følelser og rumme andres. Jeg blev enormt akavet, fx hvis jeg var til en begravelse.
Jeg var nået til den konklusion, at jeg måtte være følelsesmæssigt handicappet. På Masteren fandt jeg frem til, at det ikke var sandt. Jeg havde en frygt for at være relateret til andre mennesker, fordi jeg havde en frygt for, hvad jeg selv rummede.

Lært at håndtere min frygtMindjuice

Jeg har lært at håndtere min frygt, som altid opstår, hver gang jeg bevæger mig ud i noget nyt.

På en skala fra 1-10, hvor stort er det for dig, at du har fået job som lærer for udsatte unge?
10! Jeg er uddannet revisor og har arbejdet med tal og økonomi hele mit liv. Det skift er forbundet med meget stor lykke. Jeg er nu skolelærer for 10. Klasses elever, der har været socialt udfordret det meste af deres skoleliv. Så vi arbejder meget med selvudvikling og fællesskabsfølelse i klassen, og jeg arbejder konstant på at øge tryghedsgraden i gruppen. At se hvor glade de er, og hvor meget de vokser pga. den tryghed, er kæmpestort.

Fik lærerjobbet pga. personlighed

Jeg fik jobbet pga. min personlighed og de kompetencer jeg har udviklet qua mine uddannelser i Mindjuice. Jeg formår at bevare roen i deres uro, selvom der er flere vikarer der ikke kan have klassen. Jeg lader mig ikke længere slå ud – den ro har Masteren givet mig.

Timing er vel i bund grund et resultat af ens ego, der prøver at forhindre dig i at overskride dine grænser. Hvis du udskyder det, kommer der bare noget andet vejen. Jeg har lært, hvor vigtigt det er at fortsætte mens bevægelsen er der. Slå til mens inspirationen er der.
Læs mere om Bliv Mindjuice Teamcoach - Masteruddannelse

Bestil information


Udfyld formularen, hvis du gerne vil i kontakt med Mindjuice Academy og høre mere om deres uddannelser.

  Kom i direkte kontakt med den uddannelsesansvarlige

  Få relevant information

  Beslut dig omkring tilmelding

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit