Claus Petterson, entrepreneur

Hvorfor valgte du Mindjuice Ledercoachuddannelse?

Jeg havde brug for nogle ledelsesværktøjer, fordi jeg skulle til at arbejde med endnu flere mennesker. Desuden var jeg begyndt at være i en personlig proces omkring, hvad jeg ville efter at have levet et liv med konstant pres, stress og adrenalinkick i jagten på næste succes. Jeg har prøvet det meste, men aldrig haft mig selv 100% med i nogle af mine eventyrer, før jeg begyndte at arbejde med mig selv.

Andre var også usikre

Jeg var til en introaften, som handlede om at stå ved sin frygt. Der oplevede jeg, at også andre (ellers tjekkede mennesker) også var usikre. At det ikke kun var mig.

Dernæst blev jeg næsten lidt skuffet over, at der ikke var flere selvstændige: ”Hvad kommer de med, de har jo ikke hånden på kogepladen og er ude og risikere sig selv hver dag”, tænkte jeg.

Men alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Her får du ikke lov at slippe uden om. Man skal ikke tage en uddannelse her, hvis man er bange for at udvikle sig og ændre sin måde at se verden på. Det er ikke for kyllinger.

MEN; Det er hele nøglen til den forskel, jeg står med nu.

Jeg kender min frygt nu

Jeg kan ikke huske alle teorierne, men jeg kan huske, hvad der skal til for at ændre mine mønstre, hvis du prikker mig skulderen, mens jeg sover. Jeg kender min frygt nu og ved, hvordan jeg kommer over den.

Jeg ved, at når jeg står i en konflikt med en medarbejder eller mellem dem, så kan jeg komme videre, uden at nogen lider overlast. Jeg ved, hvordan jeg kommer videre i en svær arbejdssituation uden at tabe nogen. Jeg har en grundviden om, hvordan man kommunikerer, så alle føler sig inviteret.

Og så har jeg en skidegod undervisningsmappe, jeg kan slå op i, når jeg brug for noget helt specifikt.

Jeg lytter mere og lukker flere salg

I dag lytter jeg til, hvad folk siger i stedet for bare at høre efter. Jeg kan huske, hvad folk siger til mig for første gang i mit liv. Men lige så snart jeg bliver uopmærksom, forsvinder det igen.

Jeg lukker også langt flere salg nu end før uddannelsen, fordi jeg er langt mere nærværende. Bare det at kunne sætte en ramme op til et møde. Hvorfor er vi her? Det er ligesom i en coachingsamtale.
Læs mere om Mindjuice Ledercoach Uddannelse

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Mindjuice Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.