Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv Mindjuice Teamcoach - Masteruddannelse

Mindjuice Academy
Længde: 1 år
Kurset afholdes på: Dansk
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: København
Pris: 89.995 DKK Momsfri

Bliv Mindjuice Teamcoach - Masteruddannelse

Mindjuice Masteruddannelse

Velkommen til Masteruddannelsen. Den ultimative oplevelse og en ambitiøs proces, som skaber de helt store gennembrud i dit liv.

Masteruddannelsen spiller på alle tangenter og træner på alle niveauer for at fokusere din krop, hjerte og hjerne i meningsfuld handling.

Vejen til at blive Master Coach er vild, uforklarlig og uden sin lige. Du lærer at skabe gennembrud i grupper, brænde igennem foran et publikum og lede og inspirere større projekter og teams. Du finder en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan du ikke troede muligt.

Master Coach uddannelsen er lederskab og personlig power på højeste niveau.

Fundamentet

Masteruddannelsen var et vanvittigt ambitiøst eksperiment, der endte som en uovertruffen succes.

Idag er master uddannelsen i København en 12 måneder lang og livsforandrende proces, som bringer dig i dybden med alle Enneagrammets typer og dig selv. Det er masterful coaching, udvidet livserfaring og personlig udvikling på fast track.

Udover Enneagrammet ligger det teoretiske fundament inden for personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching, visdomsteori, psykologi, skyggearbejde og principper fra Neuro-Linguistic Programming (NLP).

Din uddannelse til mastercoach bygger på 10 moduler, som hver dykker til bunds i en af Enneagramtypernes ni verdener. Som mastercoach elev oplever du at leve, tænke og føle som hver af typerne for at integrere deres styrker og kvaliteter. Den visdom og udvikling du søger, kan findes i dit eget og andre typers univers, hvilket gør rejsen til en af de mest lærerige du kan tage som menneske.

Derudover tackler du med opbakning fra din personlige coach og ugentlige coaching sessioner året igennem to andre grundsten: High performance teams og et masterprojekt.

Det får du:

 • En højt kvalificeret certificering som Mindjuice Mastercoach
 • Mulighed for at søge om ICF certificering på ACC eller PCC niveau
 • Seks moduler af tre dages varighed
 • To dobbeltmoduler på internationale internater (Sydfrankrig og Toscana)
 • Tolv træningskald
 • Et halvt års opfølgende mentorforløb inkl. 6 træningsaftener
 • Ugentlige coaching sessions under hele forløbet
 • Real life træning med teams og virksomheder
 • Mundtlig og skriftlig eksamen

Det lærer du:

 • De bedste leder- og performance værktøjer i verden
 • At gennemføre dit eget nonprofit Masterprojekt
 • Dyb forståelse af Enneagrammet
 • Dybdegående præsentationsteknik og træning
 • Visionær projekt- og forandringsledelse
 • At skabe high performance teams
 • Konflikthåndtering og mediation
 • Gruppedynamikker og interventioner

High Performance Teams

Som mastercoach elev skaber du på egen hånd high performance teams i virksomheder eller organisationer. Du lærer at facilitere, inspirere og identificere hvad et team har brug for, og du lærer at stå stærkt gennem enhver storm.

Du bliver trænet i præsentationsevne, projektledelse, skyggecoaching, kraftfuld kommunikation, ledertræning og konflikthåndtering.

Gennem real life træning optimerer du din gennemslagskraft, din coaching, og dit personlige lederskab, inden du certificeres som højt kvalificeret mastercoach.

Masterprojektet

Masterprojektet er det ultimative eventyr med dig som mastercoach i hovedrollen, en episk helterejse ud i dybe passioner, stor frygt, unikke kvaliteter og stærke drivkræfter. Eventyret ender med at du manifesterer dit visionære selv i et projekt til gode for andre.

For de fleste er slutningen af rejsen på mastercoach uddannelsen dog kun begyndelsen, og vores masterprojekter har kickstartet alt fra store nonprofit organisationer, til karrierer, bøger og meget andet.

Du lærer at inspirere andre til at følge vision, og du lærer at stå som master i dit liv og leder i verden.

Adgangskrav

Masteruddannelsen er for certificerede Mindjuice Coaches eller coaches som har tilsvarende antal timers træning. Har du din uddannelsen fra et andet sted, så skriv til os for at få mere af vide om, hvad det kræver.

Din garanti for kvalitet

 • Mindjuice’s Coachddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF), hvor grundlægger Pernille W. Lauritsen er tidligere præsident i Danmark. Caochuddannelsen er adgangsgivende for at deltage på Masteruddannelsen.
 • Mindjuice Masteruddannelse er i processen om en ICF-certificering.
 • Tusindvis af mennesker har gennem det sidste årti taget vores unikke uddannelser, og vi har certificeret næsten 2.000 i Mindjuice’s egen model for kognitiv coaching.

Næste hold starter november 2017

Vi afholder kun Masteruddannelsen, Master Coach uddannelsen, én gang om året.
Næste hold starter 29. november 2017.

Kursusafgiften for Master Uddannelsen er 89.995,-

Kursusafgiften for masteruddannelsen kan betales i rater. Ring til os på 3313 3301 for at høre mere om dine muligheder.

Der påregnes derudover kr. 15.000,-  i rejseudgifter, der dækker ophold og transport til de to internater.

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart

Betaler ud masteruddannelsen i én samlet betaling får du vores populære workshop: Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål om Mindjuice, vores Master Uddannelse eller certificeringen, så ring til os på 3313 3301.

Den simple vej

         

Udtalelser fra tidligere kursister

Karen Norberg, cand.scient i Folkesundhed, forfatter, foredragsholder og Mindjuice Mastercoach
”Jeg ville gerne på Mastercoach Uddannelsen hos Mindjuice, fordi jeg drømte om at stå foran et team og få dem derhen, hvor de gerne vil hen. Det kan jeg nu. Jeg kan gå ud til dem, være helt rolig og få dem alle sammen i mål. Samtidig har jeg fået stor personlig succes i mit privatliv og som forfatter og foredragsholder" 

Jakob Beck, Selvstændig Coach og Mindjuice Mastercoach
"Masteruddannelsen har været en rejse ind i mig selv og ud i verden, hvor jeg er trådt ind i et mere autentisk lederskab. Jeg vil anbefale uddannelsen til alle, der ønsker at gøre en forskel og gøre deres visioner til virkelighed. Uanset om man vil være teamcoach, rent professionelt eller "bare" bruge de indsigter og værktøjer man tilegner sig på uddannelsen, så er det bestemt een af de ting i livet, man bør ynde sig selv. Det er den bedste investering af tid og penge jeg nogen siden har gjort."

Jonas Andree, Mindjuice Mastercoach og selvstændig i reklamebranchen
"Jeg har fået direkte adgang til mine sande værdier og har lært at udtrykke dem gennem kraftfuld kommunikation og handlinger og har erfaret, at det, at dele ud af evner og erfaringer, samt løfte min ansvarsbevidsthed til et nyt niveau, er et bidrag til min omverden. Resultaterne rent fagligt, rækker langt udover hvad jeg havde forventet og hvad jeg troede jeg var var istand til at lære."

Teamcoaching i anerkendte virksomheder

Med denne Mindjuice Masteruddannelse får du direkte praktisk erfaring med coaching af teams. Mindjuice samarbejder med 40 anerkendte virksomheder og organisationer såsom Amnesty International og TrygVesta. På Mindjuice Mastercoach Uddannelsen vil du teamcoache afdelinger hos nogle af vores samarbejdspartnere.

Tilbagemeldingerne om niveauet for Mindjuice Mastercoaches plejer at være særdeles positive. Du kan præsentere virksomhederne for værktøjer, der er direkte omsættelige i deres dagligdag.

“Det har været en rigtig positiv og inspirerende proces for vores arbejdsklima at få en teamcoach fra Mindjuice Mastercoach Uddannelsen herud. Det var virkelig glædeligt at opdage, hvor lidt der skal til for at vende en forkert stemning, og hvor skræmmende vigtigt det er at man som leder tager arbejdsklimaet seriøst.”
- Eva Kemp, Underdirektør i Trendsales - udtalelse efter besøg af Mindjuice Mastercoach-studerende

Bestil mere information

Mindjuice Academy

Mindjuice | Kurser i coaching, ledelse og personlig udvikling

Styrk din organisation med personligt lederskab, kommunikation og kognitiv coaching.

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Mindjuice Academy

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Bliv Mindjuice Teamcoach - Masteruddannelse?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Mindjuice Academy

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K