Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv Mindjuice Ledercoach - Lederuddannelse

Mindjuice Academy
Længde: 7 måneder
Kurset afholdes på: Engelsk
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: København
Pris: 49.995 DKK Momsfri

Bliv Mindjuice Ledercoach - Lederuddannelse

lederuddannelse


På Mindjuice's Ledercoach Uddannelse lærer du at skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater. 

Mindjuice’s lederuddannelse er en unik rejse ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere. Træning af dit personlige lederskab.

Overvejer du en MBA? En MPA eller lignende, men tvivler på om, du virkelig vil lære at lede der? Vores erfaring efter at have arbejdet med tusindvis af ledere er, at lige præcis det, det lærer du ikke på en MBA.

Strategier er vigtige, men uden at kende dig selv til bunds, kommer du aldrig til at brænde igennem med dit lederskab og få det optimale ud af dit team. Det kræver nemlig selvindsigt, gode kommunikationsevner, menneskelig know-how og forståelse for relationer, konflikter og samarbejde.

Træn fundamentet først 

Dit fundament som leder er alfa og omega. Tiden kræver at du kan håndtere både frygt og formål hos dig selv og hos dine medarbejdere. På Mindjuice Ledercoach Uddannelse lærer du præcis det. Samt at skabe engagerede medarbejdere, som brænder for at arbejde sammen om præcis det, de laver.

Tidligere administrerende direktør hos ISS, Waldemar Schmidt, har udtalt: "En chef bør være en form for coach for sine medarbejdere, så de kan udvikles".

Hvis der er noget vi mestrer i Mindjuice Academy, så er det at udvikle dygtige coaches med et højt niveau af personlig integritet. Som kun få akademier i verden er vi certificeret af ICF (International Coach Federation) og sidste år var vi med i slutspurten om at være årets danske ejerledede virksomhed.

Hos os lærer du, at være en kraftigt motiverende leder, som bygger high performance teams, forankrer nye strategier og håndterer konflikter effektivt.

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål.

Teoretisk udgangspunkt

Vores mål med Ledercoach Uddannelsen var fra starten at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af visdom, videnskab, og træning; fra pragmatisme til ledelsesfilosofi, fra visdomsteori til assertionstræning, fra high-performance til mindfulness. 

Gennem en struktureret serie af træninger sætter vi din udvikling på fast track. Du vil blive overrasket over hvor langt du når på rekordtid, når vi blander kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, systemisk teori og globale visdomsteorier med kognitiv coaching.


Næste holdstart 12. september 2017

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder før start.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder før start.

Betaler du lederuddannelsen i én samlet betaling, får du vores populære workshop: Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

Har du spørgsmål så kontakt os på 3313 3301 eller via kontaktformularen.

Den simple vej

         

Ledere siger dette om Ledercoach Uddannelsen

ElevudtalelserMichael Holt, Chefredaktør VMAX 
"Jeg er en gammel hund der er svær at lære nye tricks, men jeg er virkelig blevet positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen. Det er et fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser. Perfekt for mig og klart bedre end jeg havde forventet. Jeg kunne allerede bruge principperne for målafklaring efter bare første modul."Jesper Klein-Petersen Investor og selvstændig erhvervsleder
"Mindjuice lærte mig at blive på egen banehalvdel og bruge en spørgeteknik, så jeg i dag stimulerer mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."

 

Lizette Bausager Virksomhedsejer
'I betragtning af at jeg driver en virksomhed og har skabt mit eget, blev jeg faktisk lidt overrasket over det lave niveau min kommunikation havde. Men jeg har lært at kommunikere klarere og bedre både over for mine kunder og mine ansatte. Ligesom jeg er blevet bedre til at registrere tanker, uden at jeg behøver gøre noget ved dem eller tage beslutninger eller reagere, og det har givet mig mere lyst til at gå på arbejde, hvilket jo også smitter af på familien. Så det har været en positiv kædereaktion. 

Mads Jungersted, Salgschef Benjamin Media
"Jeg har fået en helt ny tilgang til mine medarbejdere og kolleger. Mine øjne er blevet åbnet for at bruge nye sider af mig selv som coachende leder. Jeg har fået fokus på, at der er en positiv hensigt i enhver handling."


Torben Galst, Management Consultant

Mindjuice lærte mig i højere grad at være opmærksom på den enkeltes behov og
samtidig forstå, hvordan jeg kunne forandre mine egne handlemønstre. Jeg nu er i stand til at lede gennem den jeg er, fremfor det jeg gør, og er dermed blevet langt bedre til at engagere og inspirere mine medmennesker til selv at skabe resultater."

Pris

Pris 49.995 kr. Der er ikke moms på kursusafgiften.

Få denne Ledercoach Uddannelsen skattefrit

Er du lønmodtager kan du formentlig få en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke - gennem din arbejdsplads. Over 50% benytter sig af denne ordning, som betyder at du betaler afdragene før skat, og dermed sparer op imod halvdelen af kursusgebyret. 

Kontakt os ved yderligere spørgsmål på 3313 3301 eller via kontaktformularen.

Mindjuice Academy

Mindjuice | Kurser i coaching, ledelse og personlig udvikling

Styrk din organisation med personligt lederskab, kommunikation og kognitiv coaching.

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Mindjuice Academy

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Bliv Mindjuice Ledercoach - Lederuddannelse?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Mindjuice Academy

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K