Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv Mindjuice Coach - Coachuddannelse *ACTP Godkendt

Mindjuice Academy
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 7 måneder
Kurset afholdes på: Dansk
Startdatoer
København
23-05-2018 09:00 
49.995 DKK
18-08-2018 09:00 
49.995 DKK

Bliv Mindjuice Coach - Coachuddannelse *ACTP Godkendt

Mindjuice Coachuddannlse

Kære læser,

Erfaring fortæller os, at du er endt på denne side, fordi du enten ønsker at kunne forandre ting i dit eget liv eller ønsker at lære, hvordan du støtter andre i at forandre ting i deres liv. I begge tilfælde er du kommet til det rigtige sted. Vi har gennem årene skabt en helt unik coachuddannelse, som træner dig i de 5 fundamentale grundsten, det kræver at skabe fundament og forandring i livet.

Hvorfor er det vigtigt, at vi er godkendt af ICF?

Vi ved, at det er jungle at finde ud af, hvilken coachinguddannelse der er bedst. Derfor har vi igennem alle årene samarbejdet med verdens største uafhængige coach-organisation ICF (The International Coach Federation) og har som få opnået deres internationale godkendelse. ICF-godkendelsen betyder, at du som færdiguddannet coach i Mindjuice, kan blive internationalt certificeret med et globalt højt respekteret kvalitets-stempel.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og brug i hverdagen. Undervejs opdager du dine egne helt unikke evner, du erfarer, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og videre ud i livet. Du behøver ikke ville være coach for at tage uddannelsen. Vi bruger coachingen som træningsredskab til at skærpe dine færdigheder, din kommunikation, din evne til at relatere samt dit personlige lederskab, uanset hvor du står i i livet. Arbejder du med mennesker er det oplagt, men du kan sagtens tage uddannelsen alene for at styrke dig selv og dit ståsted i livet. 

Adgangsbillet til en verden af træning

Når du først har gået på Coachuddannelsen, har du mulighed for at fortsætte på vores mentor-program, hvor du får trænet dine coaching-skills helt gratis. Det eneste du investerer er din tid. Du har også mulighed for at blive tilknyttet vores non-profit Unge-Akademi, hvor vi støtter unge i at turde være sig selv og tage personligt lederskab. Med andre ord er vi et hus fuld af muligheder for videre træning, gratis foredrag og events. Vi har et stort community af frivillige, som bruger vores rammer til at udvide deres netværk og udvikle deres skills.

Teoretisk fundament 

Det har taget 20 år at udarbejde vores unikke coaching-model, som er anderledes fra alt andet, du vil møde. Det teoretiske fundamentet på coach uddannelsen er et globalt sammenkog inden for kerneområderne personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching og psykologi. Derudover integrerer vi Jungs skyggearbejde, samt Enneagrammet, som er baseret på årtusinders globale visdomsteorier. Tilsammen en unik cocktail, som fast-forwarder din udvikling på holistisk vis, hvor samspillet mellem  krop, følelser og tanker er alt afgørende fremfor kun at fokusere på et område.

Hvad venter du på?

Næste hold starter 30. august i København (onsdag-fredag). Kursusafgiften er 49.995,- kr. og kan betales i rater. Ring gerne til os på 3313 3301, for at høre mere om dine muligheder.

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Betaler du coachuddannelsen i ét samlet afdrag, får du vores populære workshop: Enneagram Essentials med i købet helt gratis!

Få Coachuddannelsen skattefrit

Er du lønmodtager kan du formentlig få en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke - gennem din arbejdsplads. Over 50% benytter sig af denne ordning, som betyder at du betaler afdragene før skat, og dermed sparer op imod halvdelen af kursusgebyret. 

Kontakt os ved yderligere spørgsmål på 3313 3301 eller via kontaktformularen.

Den simple vej

         

Du får en ICF godkendt coaching uddannelse

Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever.

Anette Nielsen Kundechef i TDC

"Der er stor kvalitet i deres undervisning – langt mere kvalitet end jeg i princippet forventede. De går i dybden, intet er overfladisk og deres metoder virker. Da jeg i sin tid valgte Mindjuice, var det fordi, der både er en mundtlig og skriftlig eksamination – og jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund. Når jeg taler med andre coaches, kan jeg høre, at jeg har fået noget meget værdifuldt med mig, som de ikke har."  


J
esper Præstensgaard Bestyrelsesformand, 

konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien
"Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er. Uanset hvem jeg taler med, så virker den." Jesper Præstensgaard

Anne Winther, journalist, kommunikationsrådgiver
"Det er helt vildt, hvor effektive de forholdsvis simple Mindjuice værktøjer er. Selv hvis du ikke vil arbejde som selvstændig coach, så kan jeg garantere, at du får så meget personlig udvikling ud af uddannelsen selv.”


Emilia Van Hauen Sociolog, trendrådgiver og foredragsholder
"Det, der er så genialt, er, at de er fuldstændig opdaterede. Hos Mindjuice er jeg godt med i forhold til alt det nye, der er på vej. De sørger hele tiden for at udvikle deres program, og de er ikke bange for at være kontroversielle, så længe det er underbygget. Og så har de skabt et fantastisk miljø, som er åbent, progressivt og levende. Hos Mindjuice bliver jeg udfordret på det niveau, jeg gerne vil."

Klaus Møller Vocal coach ved det kongelige teater
"Jeg plejer at fortælle til alle, der gider høre det, at jeg sagde mit faste job op den aften, jeg havde været til intromøde hos Mindjuice. Min vej som selvstændig Vocal Coach har i den grad gået i gennem coachingen. Det var den bedste beslutning, jeg kunne tage for mig selv."

Stine Norsk Berthelsen
"At tage Mindjuices coach uddannelse har givet mig et liv jeg selv har lyst til at leve. Før var mit liv fyldt med ting, som andre synes at jeg skulle gøre - i dag fylder jeg det med det jeg selv har lyst til"

Johan Kollsvein Bakeng, Range Manager
"At tage Mindjuice's Coachuddannelse har forandret mit liv. Jeg bruger redskaberne både privat og i mit arbejdsliv. Jeg har lært at stå op for mig selv, og jeg har fået en meget bedre selvfølelse". 

Anette Nielsen Kundechef i TDC
"Der er stor kvalitet i deres undervisning – langt mere kvalitet end jeg i princippet forventede. De går i dybden, intet er overfladisk og deres metoder virker. Da jeg i sin tid valgte Mindjuice, var det fordi, der både er en mundtlig og skriftlig eksamination – og jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund. Når jeg taler med andre coaches, kan jeg høre, at jeg har fået noget meget værdifuldt med mig, som de ikke har."  

Pris

Pris for coach uddannelsen: kr. 49.995,- (uddannelsen er momsfri).

Prisen inkluderer:

  • 5 moduler af tre dages varighed (9-16)
  • 10 unikke og intensive træningskald (17-19) du kan downloade og høre igen og igen
  • Mere end 130 timers professionel undervisning i Mindjuice coaching
  • Solid og inspirerende træning gennem coach uddannelsen
  • Sund og lækker forplejning gennem hele coach uddannelsen
  • Din personlige Mindjuice Coach gennem hele coaching uddannelsen
  • Uddannelse med begrænset deltagerantal (Max 25)
  • Mundtlig og skriftlig eksamination
  • Certifikat med retten til at kalde dig Mindjuice Coach®

Mindjuice Academy

Mindjuice | Kurser i coaching, ledelse og personlig udvikling

Styrk din organisation med personligt lederskab, kommunikation og kognitiv coaching.

Mindjuice Academy har gennem mere end 10 år markeret sig som et toneangivende akademi med en nyskabende tilgang til ledelse, forandringsprocesser, konfliktmægling, kommunikations-træning, stresshåndtering, coaching og personlig udvikling. Vores uddannelser har opnået certificering fra verdens største coachorganisation ICF samt fra...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Mindjuice Academy

Forespørgsel efter information

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Bliv Mindjuice Coach - Coachuddannelse *ACTP Godkendt?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

 

Kontaktinformation til Mindjuice Academy

Mindjuice Academy

Nansensgade 41 A
1366 København K

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Martin Ravn, Togfører   |   05-08-2017
Havde aldrig i min vildeste fantasi troet at en uddannelse kunne flytte mig så meget. At jeg kunne møde så dygtige og kompetente mennesker, som har gjort mig til den bedste version af mig selv.
          (5)