Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Practitioner – E-læring - Certificering

Metier
E-learning
Start, når du vil
Dansk, Engelsk
Startdatoer
Fjernundervisning
Start når det passer dig  (Dansk)
8.900 DKK
Start når det passer dig  (Engelsk)
8.900 DKK

PRINCE2® Practitioner – E-læring - Certificering

PRINCE2® Practitioner online kursus med certificering

Fleksibelt PRINCE2® Practitioner forløb

Har du allerede certificeret dig i PRINCE2® Foundation og ønsker en dybere forståelse for projektarbejde? I så fald bør du kikke nærmere på PRINCE2® Practitioner. Hos Metier har du mulighed for at få din PRINCE2® Practitioner certificering ved at deltage på vores online kursus. Er du ude efter en fleksibel og prisvenlig løsning, så er PRINCE2® Practitioner kurset via e-learning noget for dig!

PRINCE2® Practitioner er det andet af to kurser, som du behøver for at blive certificeret i PRINCE2® Practitioner. Du skal have gennemført PRINCE2® Foundation først. Med Practitioner får du en komplet certificering i projektledelse, og du lærer, hvordan du tilpasser PRINCE2 til forskellige projekttyper.

Deltag på e-learning kurset og lær:

  • Hvordan du kan tilpasse PRINCE2 til forskellige typer projekter
  • Hvordan du kan bruge metoden i konkrete projektscenarier

PRINCE2 regnes for at være en af de største og mest anerkendte projektcertificeringer. Sammen med Foundation danner Practitioner et solidt grundlag for dem, som ønsker at blive gode projektledere uanset branche eller profession.

Er dette PRINCE2 Practitioner kursus noget for dig?

Et PRINCE2® Practitioner online kursus er både for dig, der allerede er projektleder og til dig, som ønsker at blive det. Det er også velegnet til andre personer, som er involveret i forskellige dele af projekter. Mange af dem, som har taget kurset hos os, siger, at den kompetencen, som de har fået, har ført til større ansvar og mere spændende arbejdsopgaver, og at certificeringen er et plus på CVet.

Ønsker du at lære bedre projektledelse, og blive mere effektiv i din stilling og mere attraktiv på arbejdsmarkedet? Så bør du tilmelde dig et PRINCE2 kursus hos Metier.

Fordelene ved e-learning er mange

Spændende måde at lære på

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores online kursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Fleksibelt

Du kan få adgang til online kurset hvor som helst og når som helst, og du kan derfor gennemgå undervisningen, når det passer dig bedst.

Din egen personlige mentor

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, der svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Godt forberedt til eksamen

Du får adgang til to testeksamener, som du kan tage, ligeså mange gange du vil. Det gør, at du let kan tjekke, hvor godt du er forberedt til eksamen.

Eksamen

Eksamen består af otte spørgsmål med ti casebaserede delopgaver. Du skal have 55 procent af svarene korrekte for at bestå. Eksamen varer to en halv time, hvis du tager den på dansk og tre timer og ti minutter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål. Du kan bruge PRINCE2-manualen som hjælpemiddel ved eksamen.

Online eksamen

Du kan tage din onlineeksamen hvor som helst og når som helst. En uges tid efter, du har bestilt kurset, får du tilsendt instruktioner til, hvordan du tager din onlineeksamen. Under eksamen vil en online eksamensvagt fortælle dig, hvordan du kommer i gang. Du skal bruge en computer med webkamera og mikrofon til at kommunikere med eksamensvagten i forbindelse med eksamen.

Praktisk om kurset

Pris

8.900 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer, alt du behøver: kursusmateriale, testeksamen, certificeringsgaranti , e-coach, support og online eksamen.

100 procent dansk eller engelsk

Metier kan levere PRINCE2-kurser inkl. e-learning, PRINCE2-manual, testeksamener og eksamen på både dansk og engelsk.

Certificeringsgaranti

Hos Metier får du certificeringsgaranti. Hvis du ikke består PRINCE2 Foundation i første forsøg, er de følgende forsøg gratis.

Prisbelønnet e-learning

I konkurrence med over 250 kandidater har vores e-læring vundet en international pris v. E-Learning Awards i London.

Metier

Metier - styrk dine kompetencer med PRINCE2 eller Change Management kurser

Mennesker er projektorganisationens vigtigste aktiv

Metier er professionel udbyder af kompetenceudvikling til projektorganisationer i hele verden. Vi arbejder for at skabe varige forandringer hos vores kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter og omsætte projekternes outputs til reel værdi for forretningen. Vi...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Metier

Metier

Lyskær 3B
2730 Herlev

Telefon: 7230 2035

Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® Practitioner – E-læring - Certificering

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 49 evalueringer
Se alle evalueringer