Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificering PRINCE2® Foundation + Practitioner – E-læring - Intensiv forløb

Metier
50 timer
Dansk
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Start når det passer dig - Fjernundervisning
13.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Certificering PRINCE2® Foundation + Practitioner – E-læring - Intensiv forløb

Certificering i PRINCE2® Foundation + Practitioner via E-learning

PRINCE2® Foundation + Practitioner er en kombinationspakke, som giver dig certificering i projektledelse og PRINCE2.

PRINCE2 regnes for at være en af de største og mest anerkendte projektcertificeringer. Sammen med Foundation danner Practitioner et solidt grundlag for de, der ønsker at blive gode projektledere uanset branche eller profession.

Tilmeld dig allerede i dag og bliv klogere på:

  • Hvordan PRINCE2 kan tilpasses forskellige typer projekter
  • Hvordan metoden kan bruges i konkrete projektscenarier

Metier kan levere PRINCE2® Foundation + Practitioner certificering inkl. e-læring, PRINCE2-manual, testeksamener og eksamen på både dansk og engelsk.

Målgruppe

Både PRINCE2® Foundation og PRINCE2 Practitioner er for dem, som allerede er projektledere og dem, som ønsker at blive det. Det er også velegnet til andre personer, som er involveret i forskellige dele af projekter.

Mange af dem, som har taget kurset hos os, siger, at den kompetence, de har fået, har ført til større ansvar og mere spændende arbejdsopgaver, og at certificeringen er et plus på CV'et.

Gennemførelse

Din egen personlige mentor

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, der svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Spændende måde at lære på

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores online kursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Fleksibelt

Du kan få adgang til online kurset hvor som helst og når som helst, og du kan derfor gennemgå undervisningen, når det passer dig bedst.

Godt forberedt til eksamen

Du får adgang til to testeksamener, som du kan tage, ligeså mange gange du vil. Det gør, at du let kan tjekke, hvor godt du er forberedt til eksamen.

Eksamen og diplom

Eksamen i Foundation

Eksamen foregår online og består af 75 multiple choice-spørgsmål. For at bestå skal 50 procent være korrekt besvaret. Eksamen tager en time, hvis du tager den på dansk, og en time og et kvarter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål

Eksamen i Practitioner

Eksamen foregår online og består af otte spørgsmål med ti casebaserede delopgaver, og 55 procent af svarene skal være korrekte for at bestå. Eksamen varer to en halv time, hvis du tager den på dansk og tre timer og ti minutter på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål. Du kan bruge PRINCE2-manualen som hjælpemiddel ved eksamen.

Online eksamen

Som med selve online kurset kan du tage din online eksamen hvor som helst og når som helst. En uges tid efter, du har bestilt kurset, får du tilsendt instruktioner til, hvordan du tager din onlineeksamen. Under eksamen vil en online eksamensvagt fortælle dig, hvordan du kommer i gang. Du skal bruge en computer med webkamera og mikrofon til at kommunikere med eksamensvagten i forbindelse med eksamen.

Pris

Pris: 13.900 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer, alt du behøver: kursusmateriale, testeksamen, certificeringsgaranti , e-coach, support og online eksamen.

Certificeringsgaranti

Hos Metier får du certificeringsgaranti. Hvis du ikke består PRINCE2 Foundation i første forsøg, er de følgende forsøg gratis.

Prisbelønnet e-læring

I konkurrence med over 250 kandidater har vores e-læring vundet en international pris v. E-Learning Awards i London.

100 procent dansk eller engelsk

Metier kan levere PRINCE2-kurser inkl. e-learning, PRINCE2-manual, testeksamener og eksamen på både dansk og engelsk.

Om udbyderen

Metier - styrk dine kompetencer med PRINCE2 eller Change Management kurser

Mennesker er projektorganisationens vigtigste aktiv

Metier er professionel udbyder af kompetenceudvikling til projektorganisationer i hele verden. Vi arbejder for at skabe varige forandringer hos vores kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter og omsætte projekternes outputs til reel værdi for forretningen. Vi...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Metier

Lyskær 3B
2730 Herlev

Telefon: 7230 2035

Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificering PRINCE2® Foundation + Practitioner – E-læring - Intensiv forløb

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 49 evalueringer
Se alle evalueringer