Vis finduddannelse.dk som: Mobile

IT - åbent værksted

Mercantec
Varierende
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Viborg
Startdato: Mandag-torsdag: kl. 8.00-15.25 - Viborg

IT - åbent værksted

Åbent IT værksted - tag IT kurser i Office pakken

Lær at bruge Office pakken i åbent IT værksted

Søger du IT kurser, så er LeaderLabs Kursuscenter stedet for dig. Vi tilbyder en bred vifte af IT kurser - herunder kurser i Excel, Word, PowerPoint med flere. Vi har løbende optag, så du kan starte allerede i morgen!

På LeaderLabs Kursuscenter kan du komme på mange forskellige IT kurser - både AMU kurser og enkeltfag på gymnasialt niveau.  

Med vores IT kurser kan du:

 • Blive bedre til at udnytte mulighederne i Officepakken
 • Få et Word kursus, så det bliver en leg at arbejde med tekster
 • Lave dine egne skabeloner
 • Få et Excel kursus og lære at lave flotte diagrammer
 • Få et PowerPoint kursus der giver dig redskaber til at optimere dine præsentationer

Vi er fleksible og tilrettelægger vores IT kurser, så der tages hensyn til netop dine forudsætninger og behov. Undervisningen kan tilrettelægges som firmakurser, holdundervisning eller som undervisning i et Åbent Læringscenter, hvor du i højere grad arbejder selvstændigt.

Du kan tage følgende IT kurser i det åbne IT værksted

 • Word kursus
 • Excel kursus
 • Grundlæggende IT
 • Powerpoint kurser og grafik 
 • Access Kurser

IT kurser i Åbent Læringscenter - lidt om det praktiske:

I  Åbent Læringscenter har du mulighed for at melde dig til fra dag til dag, og da du ikke skal vente på at der bliver et helt hold, kan du altid være sikker på, at dit kursus ”bliver til noget”. 

Undervisningen

Når du deltager i det Åbne Læringscenter skal du være indstillet på, at du skal arbejde selvstændigt og tage et medansvar for egen læring. Der vil ikke være fælles gennemgang i undervisningen. Underviseren fungerer som vejleder.

I samarbejde med dig tilrettelægger vi et kursusforløb, der tager udgangspunkt i dine forudsætninger og ønsker. Kurserne kan lægges i sammehæng eller spredes over flere uger afhængig af, hvad der passer dig bedst. Antal kurser og dage aftales inden kursusstart. Du arbejder med selvinstruerende materialer og mange opgaver, men har altid en underviser på sidelinjen.

Eksamen og diplom

Gennemføres AMU-kurserne tilfredsstillende udstedes bevis. På enkeltfag udstedes bevis med standpunktskarakter på baggrund af realkompetencevurdering.

Efter vurdering fra underviseren kan der opnås merit for kurser, uddannelse og erhvervserfaring, så du kun behøver tage nøjagtig det, du mangler for f.eks. at opnå et bevis på et bestemt niveau.

Pris

 • Kurserne (både AMU og enkeltfag) er gratis for ledige med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.
 • Er du ledig og uden for målgruppen, eller har du opbrugt din ret til 6 ugers jonrettet uddannelse, skal du kontakte dit jobcenter.
 • Er du i job kan du se priserne på anden side af faktaarket "kursusoversigt - åbent værksted" (fakta-arket ligger i højre side herover) 
 • Er du i job og har en GVU-plan (Grundlæggende Voksenuddannelse) er det gratis at deltage på uddannelse (både AMU og enkeltfag)
 • Materialesæt kan købes for 150 kr. eksk. moms

Mercantec

Mercantec

Mercantec - Viborgs største uddannelsesinstitution

Mercantec er Viborg Kommunes største uddannelsesinstitution og tilbyder et bredt udvalg af erhvervsuddannelser og kurser samt en række gymnasieuddannelser.  Vi er en mangeartet uddannelsesinstitution, som favner bredt indenfor både uddannelsesretninger, uddannelsesudbud, uddannelsesindhold og pædagogik. Vi danner bro mellem uddannelse og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Mercantec

Mercantec

H.C. Andersens Vej 9
8800 Viborg

Få information

Udfyld formularen for mere information om IT - åbent værksted

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: