Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Foundation Certificering

Mentorix
Startdatoer
Vedbæk
11-06-2019  
10.500 DKK
Fjernundervisning
E-learning DK inkl.manual og eksamen   (Dansk)
5.895 DKK
E-learning ENG incl. exam  (Engelsk)
5.895 DKK

PRINCE2® Foundation Certificering

PRINCE2 Foundation

PRINCE2® Foundation

PRINCE2® er en projektledelsesmodel, som er baseret på interview af 60.000+ projektledere, projektdeltagere, styregruppemedlemmer og projektchefer, hvorefter Best Practices er opsummeret og sat sammen til PRINCE2® projektledelsesmodellen. PRINCE® anvendes af projektledere over hele verden og giver et rammeværk, som kan anvendes i alle sammenhænge og som giver et fælles sprog og metodeværk, der gør det muligt at kommunikere globalt omkring projektstyring og -ledelse.

Et centralt princip i PRINCE2® er, at man tilpasser sin projektmodel til den verden, som projektet skal levere i og at man gennem tilpassede temaer (som risiko, ændringer, planlægning og roller/ansvar) sikrer, at projektet ikke trækker flere ressourcer ud af organisationen end højst nødvendigt for at gennemføre udviklingen af de nødvendige produkter.

Forudsætninger

Kendskab til projektledelse er generelt en fordel, men ikke et krav.

Udbytte

På kurset gennemgås principperne, temaerne og processerne i PRINCE2® og kurset giver dig et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne gøres i stand til at kunne definere, strukturere og igangsætte projekter efter PRINCE2-metoden og tilpasse modellen til organisation og opgave.

Sprog

Undervisningen er på dansk, men med fokus på brug og forståelse af engelske termer. Tilhørende materialer, e-learning og eksamen er på dansk eller engelsk.

Standardforløb

2 dages klasseundervisning, som kombineres med e-learning.

Online selvstudie

Få undervisning, hvor du vil, når du vil via vores egen online e-læringsplatform.

Firmakursus

Kurset udbydes også som firmakursus. Du er derfor velkommen til at kontakte os for en nærmere drøftelse af mulighederne.

Målgruppe

PRINCE® er en velegnet projektmetode til alle organisationer, som ønsker en ensrettet og struktureret projektledelsesmodel, som gør det muligt at have et fælles sprog omkring indholdet i virksomhedens projekter, og som sikrer, at nyansatte forstår, hvordan projekter gennemføres uden at skulle sætte sig ind i en egenudviklet intern projektmodel. Modellen sikrer, at ansvar og kommunikation sker på de rette tidspunkter til de rette interessenter, og at risici bliver identificeret og behandlet som organisationen ønsker det. 

Introduktion til PRINCE2

Introduktion til PRINCE2 forud for dit selvstudie. Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med denne samlede introduktion og online studievejledning.

     

Eksamen

  • Multiple choice med 75 spørgsmål
  • Bestås ved min. 50 % rigtige svar
  • Varighed: 60 minutter
  • Uden hjælpemidler (closed book)

Eksamensformer

Denne eksamensform er en online eksamen, som kan tages hjemmefra.

Du vælger selv den dato og det tispunkt som passer dig bedst

Online eksamen afholdes via ProctorU og du vil efterfølgende modtage en mail fra Mentorix med link til oprettelse af en account hos ProctorU, samt en guide.

Eksamen er overvåget og på selve eksamensdagen vil du blive guide igennem til start af eksamen.

Krav:

  • Webkamera (hvis det er et indbygget webkamera, så medbring et spejl, da lokalet skal tjekkes inden start.
  • Mikrofon
  • Mulighed for at tage eksamen i et lokale uden andre.

Sådan booker du eksamen på PEOPLECERT hjemmeside: 

Vores samarbejdspartner udbyder en ”online” eksamen, hvilket vil sige at eksamen bliver overvåget online af en WebProctor. Du vil efter din bestilling modtage en mail med din eksamensvoucher fra PeopleCert.
Mailen indeholder et link til oprettelse af en kandidatprofil hos PeopleCert, voucherkode samt en vedhæftet vejledning.
Det er vigtigt at du læser vejledningen igennem inden du booker din eksamen.

En eksamensvoucher giver adgang til én eksamen. Der er ingen yderligere eksamensforsøg inkluderet. Eksamen foregår altid på eget ansvar, men er samtidig en fleksibel løsning for personer med en stram kalender.
Eksamens gennemføres i samarbejde med en græsk eksamensorganisation kaldet PeopleCert. De er eneansvarlig i forhold til AL support vedr. denne eksamen.

PeopleCert:

Telefon: 4331 4967
(Bemærk de er engelsktalende selvom du ringer til et dansk telefonnr.)

Den bestilte voucher kan ikke returneres, da den er købt specifikt til dig.

Voucheren har en udløbsdato som er angivet i mailen fra PeopleCert. Du kan ikke anvende voucheren efter denne dato – heller ikke selvom du har en god grund til ikke at have brugt voucheren. Vi anbefaler at du booker din eksamen ca. 14 dage før ønsket dato og at din eksamen gennemføres 30 dage inden voucherens udløb.

Selve eksamen bliver teknisk gennemført på dansk, medmindre du har bestilt den på et andet sprog. Der vil være en engelsktalende WebProctor som sidder og overvåger eksamen undervejs. Du har mulighed for at tale og/eller chatte med din WebProctor før, under og efter eksamen. Du må under ingen omstændigheder blive forstyrret under eksamen. I den periode eksamen vare, må ingen andre være til stede, stikke hovedet ind, ringe dig op, etc. Sørg endvidere for at lokalet ikke referer til PRNCE2, projektledelse, eller andet nogen steder (fx plakater, billeder, etc.).

Mentorix

Mentorix

Mentorix ApS bygger på et solidt fagligt fundament med nogle af landets stærkeste kompetencer inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Vi har et stærkt ønske om at bidrage positivt til at udvikle såvel projektorganisationen som de mennesker der på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Mentorix

Mentorix


Telefon: +45 72 44 1234
Mobil +45 28 89 00 01
mentorix.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® Foundation Certificering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Kim Nielsen - IT-Management, Kon...

ITIL® Foundation e-learning passede perfekt til mig, da jeg hurtig havde brug for at dokumentere mine evner i forbindelse med en konsulentopgave. Perfekt løsning!

Læs mere
Jan-Christian Haxthausen - Lekto...

Særdeles god underviser med meget fin formidling af stoffet og brug af egne cases – og en god tilpasning til holdet

Læs mere
Jimmy Pierre - Konsulent - innov...

Et super godt kursus. Meget dygtig underviser.

Læs mere