Vis finduddannelse.dk som: Mobile

AgilePM® Foundation

Mentorix
E-learning
Du har adgang i 12 måneder og kan gå til eksamen, så snart du føler dig klar.
Dansk
Startdatoer
Vedbæk
Kontakt for startinformation  (Dansk)
10.500 DKK
Fjernundervisning
E-learning kursus  (Dansk)
5.895 DKK

AgilePM® Foundation

AgilePM® Foundation

AgilePM® Foundation - Online kursus

AgilePM® er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt samtidigt med, at der er en omkringliggende organisation, som kræver budgetter, business cases og styring af ressourcer.

AgilePM’s tankesæt er, at der altid kommer ændringer og erkendelser gennem hele projektforløbet og at dette er en naturlig del af alle udviklingsopgaver, at vi bliver klogere og kan præcisere vores krav, jo længere i forløbet vi er.  

Slutproduktet i et agilt projekt kan være meget forskelligt fra det, der var planlagt i starten, men på grund af den agile proces og styring, der foregår gennem hele projekt, sandsynliggøres det, at kunderne får det produkt, som de ønsker. Dette skyldes, at teammedlemmerne løbende udvikler og tester produktet mod kundernes behov med det sigte at levere et fungerende produkt frem for at følge en forudbestemt plan.

Dit udbytte med kurset

På kurset gennemgås grundbegreberne i AgilePM ® og kurset giver et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne klædes på til at være i stand til at definere, strukturere og igangsætte projekter efter AgilePM’s metode.

Forudsætninger

Projekterfaring, samt kendskab til PRINCE2® og projektledelse generelt er en fordel, men ikke et krav.

Sprog

Undervisningen er på dansk, men med fokus på brug og forståelse af engelske termer. Tilhørende materialer, e-learning og eksamen er på engelsk.

Se mere information omkring hvad Agile

Målgruppe

AgilePM® er er en velegnet projektmetode til både nye dynamiske organisationer, men også til ældre mere hierarkiske opbyggede organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt og bevæge sig væk fra klassiske vandfaldsmodeller.

Eksamen

  • Multiple choice med 50 spørgsmål
  • Bestås ved min. 50 % rigtige svar
  • Varighed: 40 minutter
  • Uden hjælpemidler (closed book)

Mentorix

Mentorix

Mentorix ApS bygger på et solidt fagligt fundament med nogle af landets stærkeste kompetencer inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Vi har et stærkt ønske om at bidrage positivt til at udvikle såvel projektorganisationen som de mennesker der på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Mentorix

Mentorix


Telefon: +45 72 44 1234
Mobil +45 28 89 00 01
mentorix.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om AgilePM® Foundation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.