Vis finduddannelse.dk som: Mobile

AgilePM® Foundation

Mentorix
Udbyder: Mentorix plus
Kursustype: E-learning
Længde: Du har adgang i 12 måneder og kan gå til eksamen, så snart du føler dig klar.
Kurset afholdes på: Dansk
Startdatoer
Danmark
kurset udbydes som firmakursus.  (Dansk)
Fjernundervisning
online kursus  (Dansk)
5.595 DKK

AgilePM® Foundation

AgilePM® Foundation

AgilePM® er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt samtidigt med, at der er en omkringliggende organisation, som kræver budgetter, business cases og styring af ressourcer.

AgilePM’s tankesæt er, at der altid kommer ændringer og erkendelser gennem hele projektforløbet og at dette er en naturlig del af alle udviklingsopgaver, at vi bliver klogere og kan præcisere vores krav, jo længere i forløbet vi er.  

Slutproduktet i et agilt projekt kan være meget forskelligt fra det, der var planlagt i starten, men på grund af den agile proces og styring, der foregår gennem hele projekt, sandsynliggøres det, at kunderne får det produkt, som de ønsker. Dette skyldes, at teammedlemmerne løbende udvikler og tester produktet mod kundernes behov med det sigte at levere et fungerende produkt frem for at følge en forudbestemt plan.

Udbytte

På kurset gennemgås grundbegreberne i AgilePM ® og kurset giver et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne klædes på til at være i stand til at definere, strukturere og igangsætte projekter efter AgilePM’s metode.

Forudsætninger

Projekterfaring, samt kendskab til PRINCE2® og projektledelse generelt er en fordel, men ikke et krav.

Sprog

Undervisningen er på dansk, men med fokus på brug og forståelse af engelske termer. Tilhørende materialer, e-learning og eksamen er på engelsk.

Målgruppe

AgilePM® er er en velegnet projektmetode til både nye dynamiske organisationer, men også til ældre mere hierarkiske opbyggede organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt og bevæge sig væk fra klassiske vandfaldsmodeller.

Eksamen

  • Multiple choice med 50 spørgsmål
  • Bestås ved min. 50 % rigtige svar
  • Varighed: 40 minutter
  • Uden hjælpemidler (closed book)

Mentorix

Mentorix

Mentorix ApS

Mentorix ApS bygger på et solidt fagligt fundament med nogle af landets stærkeste kompetencer inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Vi har et stærkt ønske om at bidrage positivt til at udvikle såvel projektorganisationen som de mennesker der på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Mentorix

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes AgilePM® Foundation ?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit