Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om MBK A/S?

Gennemsnit 5

Baseret på 38 evalueringer

Michael Ejstrup
(5)
Jeg har været på MBK's kursus Projektleder med gennemslagskraft med Mette Bloch som underviser. Kurset blev en overvældende succes med stort udbytte og kontakt til seks personer, som fremover kan være sparringspartnere. Kurset var veldisponeret, stemningen positiv, læringen god, og de fysiske rammer var topklasse. Jeg kan varmt anbefale s...
Vis alt
Michael Ejstrup
(5)
Jeg har været på MBK's kursus Projektleder med gennemslagskraft med Mette Bloch som underviser. Kurset blev en overvældende succes med stort udbytte og kontakt til seks personer, som fremover kan være sparringspartnere. Kurset var veldisponeret, stemningen positiv, læringen god, og de fysiske rammer var topklasse. Jeg kan varmt anbefale såvel...
Vis alt
Maria Seydel
(5)
Best in the business! Jeg har været på MBK til både kurser og personaledage med arbejdet, og er solgt. Alle gange har de brillieret fagligt, og man føler sig altid velkommen og taget godt hånd om. Kan kun anbefales!!!
Dorthe
(5)
Godt kursus. SKØNT kursus sted! Meget kunstnerisk og personligt indrettet. Det gør mig opmærksom og nysgerrig - med go' energi og service.
Niels Feldthus
(5)
MBK leverede et fantastisk inspirerende og udbytterigt kursus! Utrolig flotte omgivelser med masser af dejlig kunst - nærmest som at være i et hjem. Forplejning tip-top.
Signe K.
(5)
Et fremragende og meget inspirerende kursussted. Spændende lokaler med masser af kunst og sjove indslag, der hele tiden sætter hjernen i gang og gør humøret højt. God forplejning og rar atmosfære. Meget dygtig underviser og helt igennem professionel behandling hele vejen igennem. Jeg anbefaler stærkt og tager gerne på kursus her igen.
Anette Helles Larsen
(5)
Et spændende og interessant kursus, med en indlevende og givende underviser der løbende tilrettelagde kurset I forhold til deltagerne og deres situation. Underviser med et smittende positivt livssyn der gav alle deltagere mål og værktøjer at arbejde videre med efter kurset. Jeg føler alle havde det lidt bedre allerede efter de 2 kursus dage.
Birgitte Reitz
(5)
Det var et super godt kursus, og Katrina Farrell var en meget kompetent og sød kursusleder. Det var et meget udbytterigt kursus, og vi fik alle sammen redskaber med i bagagen, som kan bruges både privat og på arbejde. Jeg kan virkelig varmt anbefale det til andre.
Selina Sørensen
(5)
Deltog i kurset "Effektive arbejdsdage". Det var meget udbytterigt med både store og små redskaber til effektivisering af arbejdsdagen. Kan klart anbefales. Derudover blev dagen krydret med dejlig forplejning og mulighed for kunstnerisk inspiration.
Line Maj Thomsen
(5)
Helt perfekt kursus i præsentationsteknik. Jeg lærte nye virkemidler og værktøjer til at holde bedre præsentationer. Og jeg tør prøve dem af fordi jeg fik lov at prøve det hele i praksis på kurset.
Férdi
(5)
Meget lærerigt kursus med en tankegang, som kan bruges til forbedring i mange sammenhænge. Det var fedt med små øvelser og rolle spil. Underviserene er vidende og passioneret – og jeg vil klart anbefale kurset til andre!
Andreas Søderman
(5)
Fantastisk dygtig og inspirerende undervisere, lækre og meget spændende lokaler. Var på konflkthåndterings kursus med " Anna Birk & Kathrina Farrell og " indeholdet var varrieret der var god sammenhæng mellem praktiktiske øvelser og Teori. Kursus overgik på alle måde mine forventninger både i indehold, men så sandelig også i måden kurset var opl...
Vis alt
Heidi Blicher Benche
(5)
Et rigtig godt kursus, som giver dig gode redskaber til, hvordan du kan arbejde mere effektivt ved at skabe overblik over og prioritere dine arbejdsopgaver.
Anne Aarslev Schmidt
(5)
Fantastisk kursus med yderst kompetente og engagerede undervisere. Der er en god blanding af teori og praksis, hvilket gør kurset levende. Man bliver udfordret på den gode måde og ens grænser bliver rykket. Man tager en hel kuffert med forskellige værktøjer med hjem. Kurset i præsentationsteknik kan virkelig anbefales.
Niels Holmgaard
(5)
Et utroligt inspirerende kursus om personlig gennemslagskraft. Kan kun anbefale det til andre.
Eva
(5)
Havde fornøjelsen af at være på kurset "Styrk din personlige gennemslagskraft", med Katrina Farrell som underviser. Jeg kan virkelig anbefale kurset for alle - også dem som ellers "bruser" frem i verden. Man lærer sig selv bedre at kende, samtidig med at man får en bedre forståelse for andres væremåder. Dertil skal også nævnes, at Katrina er en ...
Vis alt
Mischa Sloth Carlsen
(5)
Jeg deltog i kurset "Projektleder med gennemslagskraft", som jeg fik et meget stort udbytte af. Det var tre intense dage med fuldt nærvær, fordi der var analoge alternativer til de powerpoints, man ellers møder på andre kurser, og som kan få folk til at forsvinde bag egne skærme. Stor befrielse med et helt analogt kursus. Underviseren var faglig...
Vis alt
Vibeke
(5)
Jeg deltog i et kursus 'Personlig planlægning og stresshåndtering' i oktober 2017 hos MBK A/S. Det kan kun anbefales. Underviseren lagde ud med at sige, at vi var i et fortroligt rum med tavshedspligt i forhold til hinandens udsagn. Hun formåede at skabe dét rum, og der blev skabt en intimitet uden navlepilleri eller grænser, der blev overskrede...
Vis alt
Fay Emilia Stoltze
(5)
Kurset i præsentationsteknik med gennemslagskraft hos Katrina Farrell var gennemført på alle måder. Kan varmt anbefale dette kursus.
Martin Arlnæs
(5)
Mine forventinger til MBK var meget høje, da jeg deltog i kurset Præsentationsteknik, men det toppede de. Resultatet jeg tog med derfra tror jeg ikke jeg finder andre steder. ALLE pengene værd!
Sves
(5)
"Super kursus, virkelig 2 effektive dage der sætter spor" Kathrina Farrell og Anna-Elise Bækkelunds sammenspil løfter undervisningen til et højt niveau.
Kunde
(5)
Var på præsentation kursus, dette var virkeligt godt, underviserens var helt fantastisk og matrialet var også helt kanon godt. Jeg kan kun anbefale MBK som kursus sted, meget flotte lokaler i hjertet af Kbh
Anna
(5)
Kursuslokaler kan indrettes dødsygt - men det gør MBK ikke. Lokalerne er indrettet hyggeligt, finuliigt og inspirerende. Personalet er flinke og smilende, forplejningen er god og der er pænt og rent.
Gitte Marvil
(5)
mbk holder mange forskellige kursuser, de er meget gode tilrettelagt, underviserne ved hvad de snakker om
Channette Andersen
(5)
Du får nogle konkrete vejledninger i hvordan du med fordel kan forberede dig på en forhandlingssituation. Du lærer rigtig meget om det psykologiske aspekt, om at læse modparten og være opmærksom på egne og modpartens motiver. Du får med andre ord et godt fundament til at få det bedste ud af en forhandling og blive en god forhandler. Herudover e...
Vis alt