Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Steinerpædagogisk Efteruddannelse (social og specialpædagogik)

Uddannelsescenter Marjatta
8 moduler af 4 dage
Kursus
Sydsjælland
Startdato: august 2022 - Sydsjælland
19.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Opkvalificering i Steinerpædagogik på Marjatta

På efteruddannelsen /opkvalificeringsforløbet gives der en grundlæggende indføring i Steinerpædagogik. Undervisningen er bygget op omkring teori, praktisk og kunstnerisk arbejde. Formålet er, at styrke den Steinerpædagogiske praksis i socialpædagogiske virksomheder samt i dagtilbud.

Indhold

Der et særligt fokus på det social- og specialpædagogiske område. Der arbejdes med det antroposofiske menneske billede, indlevelse, rytme, sansepleje, kunstnerisk-æstetiske metoder, samt pædagogens egen udvikling.

Undervisningsform

Forelæsninger, gruppearbejde, vejledning, egen-aktivitet, æstetisk læring og refleksion. Mellem hvert modul skrives et refleksionsnotat på ca. 1 side over et selvvalgt tema fra undervisningen, som gives særlig opmærksomhed og afprøves i praksis. Uddannelsen afsluttes med en projektopgave på ca. 10-12 sider og fremførelse af et scenekunstnerisk projekt. Formålet er, at øve praktisk anvendelse af Steinerpædagogiske metoder og det antroposofiske menneskebillede, samt udvikling af personlige og professionelle kompetencer.

Målgruppe

Opkvalificeringsforløbet i Steinerpædagogik henvender sig til medarbejdere som har en almen pædagogisk uddannelse, alternativt en læreruddannelse eller en sundhedsfaglig uddannelse på minimum 3 år og som er ansat i socialpædagogiske institutioner eller Steiner dagtilbud. 

Pris

Pris for hele forløbet er kr. 19.800 kr. ekskl. forplejning og logi. Der er mulighed for overnatning i enkelt- og dobbeltværelser efter først-til-mølle princippet.

Om udbyderen

Fokusområder

Pædagogikken, der er impulseret af Rudolf Steiner, er baseret på et holistisk syn på mennesket, hvor hjerne og hjerte går hånd i hånd. I løbet af studiet lærer du at tilgodese hele menneskets væsen – krop, følelser, tanker og indre...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Steinerpædagogisk Efteruddannelse (social og specialpædagogik)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Uddannelsescenter Marjatta

Strandvejen 11
4733 Tappernøje

Telefon: 56517863
Mobil 55967293

Få information

Udfyld formularen for mere information om Steinerpædagogisk Efteruddannelse (social og specialpædagogik)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.