Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Pædagoguddannelse på deltid

Uddannelsescenter Marjatta
4 år
Kursus
Tappernøje
Startdato: august 2022 - Tappernøje
19.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Pædagoguddannelse hos Marjatta – 4 årig uddannelse

Deltidsuddannelsen i pædagogik ved Uddannelsescenter Marjatta er 4-årig og giver dig kompetencer til praktisk og teoretisk at arbejde med pædagogfaglige problemstillinger på et højt fagligt niveau. Pædagoguddannelsen er almen og har samtidigt fokus på mennesker med særlige behov. Udgangspunktet er Rudolf Steiners pædagogiske impuls.

Praktisk information

Steinerpædagog uddannelsen kvalificerer til alment pædagogisk arbejde med børn, unge og voksne, samt mennesker med særlige behov.

Efter det 4. år får du titel af pædagog (også ifølge overenskomst med SL og KL). Det vil endvidere være muligt at knytte et 5. studieår til pædagoguddannelsen, som er en del af videreuddannelsen i social- og specialpædagogik. Denne overbygning kvalificerer dig til at blive internationalt anerkendt helsepædagog.

Steinerpædagoguddannelsen på deltid er en form for merituddannelse til pædagog, hvor dit ansættelsessted samtidig er dit praktiksted. Du søger din arbejdsgiver om tilladelse til at tage uddannelsen. Det betyder, at du får løn som uddannet i hele landet. Uddannelsen er ikke SU-berettiget, da du er ansat under hele forløbet.

Hvert studieår på Steinerpædagog uddannelsen er bygget op omkring 8 intensive studieblokke. Undervisningen på pædagoguddannelsen veksler med arbejdet og læringen i praksis. Du er under hele Steinerpædagog uddannelsen ansat på et praktiksted som pædagogmedhjælper eller omsorgshjælper. Du har en vejleder tilknyttet både på seminariet og i praksis. Der er under hele forløbet kommunikation mellem dit praktiksted og Uddannelsescentret.

De pædagogfaglige temaer behandles teoretisk om formiddagen og kunstnerisk og håndværksmæssigt om eftermiddagen. Kunsten er med til at fordybe den teoretiske læring og forankre den i en sanselig erfaring. Rytmen imellem teori, kunstneriske processer og praksisfeltet skal understøtte din evne til at skabe gode pædagogiske rammer. (Klik i menupunkterne til venstre for at læse mere om uddannelsens indhold de enkelte år). Det giver mulighed for en kontinuerlig udveksling mellem den teoretiske, kunstneriske og praktiske viden.

Mod slutningen af Steinerpædagog uddannelsen bliver du præsenteret for en fordybelsesmetode, som bygger på Rudolf Steiners impulser. Den er et værktøj til personlig skoling og giver dig mulighed for at foretage nuancerede pædagogfaglige skøn. På pædagoguddannelsen styrker du din evne til at underbygge det potentiale ethvert menneske indeholder.

Målgruppe

Denne uddannelse er for dig, der ønsker at være pædagog, men ikke kan tage uddannelse på fuld tid.

Pris

Pris: 19.800 kr. pr. år 

Om udbyderen

Fokusområder

Pædagogikken, der er impulseret af Rudolf Steiner, er baseret på et holistisk syn på mennesket, hvor hjerne og hjerte går hånd i hånd. I løbet af studiet lærer du at tilgodese hele menneskets væsen – krop, følelser, tanker og indre...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Pædagoguddannelse på deltid
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Uddannelsescenter Marjatta

Strandvejen 11
4733 Tappernøje

Telefon: 56517863
Mobil 55967293

Få information

Udfyld formularen for mere information om Pædagoguddannelse på deltid

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.