Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Foundation med PRINCE2® Agile Practitioner

Mannaz
Startdatoer
København
10-11-2021  
12-01-2022  
28-02-2022  
Århus
17-11-2021  

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

PRINCE2® Foundation med PRINCE2® Agile Practitioner

Få en af de mere eftertragtede værktøjskasser

Kombinér PRINCE2® Foundation med PRINCE2® Agile Practitioner

Med denne kombination af PRINCE2® kurser får du en best practice styringsmetode samt indgående kendskab til, hvordan agile værktøjer såsom bl.a. Scrum, Kanban, Lean Startup bidrager positivt til et projektmiljø. Du får med andre ord en meget eftertragtet værktøjskasse til din projektstyring.

Undervisere

På Mannaz’ kurser i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® møder du en af vores erfarne og dygtige PRINCE2®-undervisere, som med god formidling, variation og stort engagement formår at gøre stoffet interessant, levende og vedrørende.

Alle undervisere er akkrediterede af PeopleCert på vegne af AXELOS.

Pris

Du får PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner til en særlig pris, da vi har samlet to kurser til et sammenhængende kursus (en pakke).

Spar penge ved køb af hele pakken:

Du sparer ca. 10 %, hvis du køber denne pakke, som består af de to nedenstående kurser, ift. at købe kurserne hver for sig*.

PRINCE2®Foundation

Med PRINCE2®-metoden forøger du succesraten i dine projekter, fordi du anvender en metode, der eliminerer risikoen for fejl og forliste projekter.

Med PRINCE2® Foundation får du redskaber til at opnå mere effektiv projektledelse, hvor målet er at få et større forretningsmæssigt udbytte.

Du opnår tilmed et konstruktiv projektledelsessamarbejde både internt og eksternt i din organisation.

PRINCE2®Agile

Med PRINCE2® Agile Practitioner undgår du at arbejde bureaukratisk inden for rammer af PRINCE2®. På kurset får du som PRINCE2®-eksamineret en fremragende udvidelse af værktøjskassen – hvad enten din virksomhed har valgt at arbejde agilt eller ej. Du får også et indgående kendskab til, hvordan agile værktøjer såsom bl.a. Scrum, Kanban, Lean Startup kan bidrage positivt til et projektmiljø.

Kurset er ikke målrettet én af disse metoder, men bruger det bedste fra adskillige agile tilgange. Det er således ikke en forudsætning, at du har arbejdet med fx Scrum for at få glæde af PRINCE2® Agile.

*Kurserne skal bestilles samlet og afvikles inden for et år i den rækkefølge, der passer dig bedst. Såfremt du afmelder et af kurserne, vil du blive faktureret fuld pris på det kursus, du har deltaget på.

Hvorfor vælge Mannaz?

Praksisnær læring, omsæt nemt din nye viden til handling

Siden 1975 har vi leveret kurser og uddannelse i Danmark

Mannaz leverer over hele verden

Om udbyderen

En af Danmarks mest anerkendte kursusudbydere

Siden 1975 har Mannaz levereret kurser og uddannelser til ledere, projektledere og specialister. Mannaz er på forkant med innovative og effektive læringsmetoder, der opbygger og forstærker din tillid til egne kompetencer. Formålet er altid at indfri ens fulde potentiale. Ledelse:Ny...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om PRINCE2® Foundation med PRINCE2® Agile Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Mannaz

Center Blvd. 5
2300 København

Telefon: 45 17 60 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® Foundation med PRINCE2® Agile Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.