Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Firma kursus/internt kursus

Mannaz
Kontakt for info
Kursus
Danmark
Startdato: Kontakt for info om lokation og pris - Danmark

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Interne kurser - Hold kurset i din egen virksomhed

Alle vores kurser fås som interne afholdelser, hvor vi kommer ud til jer

Vælg et kursus fra vores brede program inden for ledelse, projektledelse eller personlig og faglig udvikling. Kurset afholdes kun for jeres virksomhed og tilpasses jeres konkrete behov, ønsker og forretningsmæssige mål. Forløbet faciliteres af markedets bedste konsulenter og er baseret på aktiv involvering, træning, virkelighedsnære cases og øvelser.

Vælg selv tid og sted

Vi har over 300 undervisere og finder altid en løsning, der passer jer. Udgangspunktet for et konkret tilbud er et møde med Mannaz  (inkl. behovsafdækning, oplæg og endelig tilpasning). Mødet er selvfølgelig uden omkostninger for jer.

Fælles læring giver fællesskab

Et fælles kompetenceløft giver fælles forankring af det lærte, fælles fundament og fælles retning. Et internt forløb styrker virksomheden gennem udviklingen af individuelle kompetencer og er baseret på en tilgang til læring og udvikling, der integrerer forretning og de menneskelige aspekter.

Indholdet kan tilpasses jeres behov

Indholdet kan tilpasses i større eller mindre grad og strækker sig fra virksomhedsinterne kurser, der tager udgangspunkt i et kursus fra vores portefølje, til helt skræddersyede konsulentydelser, hvor vi udvikler et forløb 100% til jeres specifikke ønsker og behov.

Ledelse 

Ledergrupper, der lærer sammen, holder sammen. Styrk virksomheden gennem udvikling af de fælles lederkompetencer.

Alle kurser og uddannelser inden for ledelse kan tilpasses i længde og indhold efter jeres ønsker. Forløbet sammensættes af netop de indholdselementer, læringsmetoder og discipliner, I foretrækker. Ligesom at I selv vælger tid og sted – herunder om det skal være internat eller eksternat.

Projektledelse

Vi har markedets bredeste og bedst afprøvede træning indenfor projektledelse.

Uanset hvilken metode, jeres organisation arbejder efter, har vi den rette løsning. Selvom I ikke har lagt jer fast på en bestemt metode, men blot ønsker inspiration til at komme i gang med projektledelse, kan vi hjælpe med den rette løsning.

Mannaz trækker på et stort netværk af erfarne facilitatorer og den enkelte konsulent kan nøje udvælges til at matche netop jeres branche. På den måde bliver både viden og værktøjer nemt omsat til anvendelige redskaber for projektlederne i jeres virksomhed.

Målgruppe

Vi kan skræddersy kurser så de passer de mange målgrupper, kontakt os for at høre mere. 

Pris

Find mindst 6 personer internt, som skal bruge det samme kursus, og få en prismæssig fordel i forhold til at købe det tilsvarende antal individuelle kursuspladser.

Hvorfor vælge Mannaz?

Praksisnær læring, omsæt nemt din nye viden til handling

Siden 1975 har vi leveret kurser og uddannelse i Danmark

Mannaz leverer over hele verden

Om udbyderen

En af Danmarks mest anerkendte kursusudbydere

Siden 1975 har Mannaz levereret kurser og uddannelser til ledere, projektledere og specialister. Mannaz er på forkant med innovative og effektive læringsmetoder, der opbygger og forstærker din tillid til egne kompetencer. Formålet er altid at indfri ens fulde potentiale. Ledelse:Ny...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Firma kursus/internt kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Få information

Udfyld formularen for mere information om Firma kursus/internt kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.