Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om LL Coaching?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 32 evalueringer

Sussie mor til Anna
Jeg kan kun på det varmeste anbefale LL Coaching. Lisa er yderst kompetent og meget dygtig til sit fag. Hun har hjulpet vores familie gennem Cool Kids og vi kan se store fremskidt med de udfordringer vi har i vores hverdag fra hvor vi startede til nu. Vi er langt fra færdige, men udviklingen har gjort at der er kommet mange gode værktøjer, super...
Vis alt
Tina
Inden vi fandt Lisa (LL Coaching) havde vi en søn, som havde det rigtig svært med angst. Heldigvis fandt vi frem til Lisa og hun har hjulpet vores søn (og os), så vi igen har en søn, som er glad og som ikke bruger alt hans energi på at være angst og bange. Vi vil gerne give Lisa vores varmeste anbefalinger.
Ole
Tænk, at vi var med til at vedligeholde angsten - godt vi fandt dit forløb. Tusind tak for hjælpen, og dejligt, at man kan ringe til dig. Og super god sparring ift, skolen - kompetent og trygt - nu er de også med. 1000 TAK (far til Sinne 16 år)
Hanne og Anders
Chilled forløbet har lært vores søn at kontrollere sin angst og vist ham vejen til at komme i gang med sit ungdomsliv igen". Lisa har gjort en kæmpe forskel for hele familien, vi og vores søn er ikke længere bange for angsten, men kan kontrollere og leve med den"
Laura 16 år
Lisa har lært mig at være social igen"
Mette Lauersen
“Jeg oplevede et stort tilstedevær hos Lisa, og der blev taget udgangspunkt i mine problemer. De samtaler, vi havde, hjalp mig videre, og hvis jeg nogensinde skulle få brug for hjælp igen, vil jeg helt sikkert tage kontakt til Lisa.”
Gitte
"en øjenåbner", "...jeg forstår nu, Hvorfor det giver mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over
Hans-Henrik
Et overraskende godt kursus som gav mig en hel masse input - også meget, som jeg ikke vidste, at jeg manglede.
Grethe
Jeg kan på alle måder anbefale LL Coaching som uddannelsessted. Lisa er professionel og hjertevarm. ny refleksion og masser af spændende læring.
Kim
Mine bedste anbefalinger til LL Coaching. Kompetente, engagerede og helt igennem fantastiske underviser, der er gode til at give konstruktivt feedback. Anbefaler klart!
Lars
En berigende og udviklende rejse der både har givet mig professionelle og personlige værktøjer med. Lisa er super dygtige og brænder for sit arbejde. hun møder en der hvor man er og får derved også udfordret hver deltager hvor det behøves. Kan kun anbefales.
Lone 55 år
Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet god til at bekymre mig mindre
Ann
Mentaltræning har fjernet min depression...jeg troede ikke det var sandt! Kan klart anbefales!
Mette Larsen
En fantastisk rejse i forandringens vinde. Personlig indsigt og udvikling.Super undervisning baseret på meget praksis. Du bliver kastet ud i praksis allerede første dag. Lisa brænder i den grad for det, så man kan ikke andet end blive smittet af hendes energi. hun er vanvittige dygtige. - Jeg vender helt sikkert tilbage!
Linda Århus
"Utroligt hvad du kan udrette på kort tid. Jeg kan kun LL COACHING, de bedste anbefalinger."
Morten Randers
Det har hjulpe mig til at se mine egne egenskaber og potentiale, så jeg kan udnytte mit professionelt virke.
Johanne fra Randers
Fantastisk godt kursus, som alle uden tvivl ville have gavn af.
Heidi B
Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Find ind til din kerne. Superkompetente og inspirerende undervisere i et miljø, hvor der er fokus på at sikre maksimal læring hele vejen igennem!
Christina Hansen
Jeg har haft meget glæde af forløbet og er blevet, god til at bekymre mig mindre
Christoffer
gode værktøjer som jeg altid kan tage med mig, og kæmpe indsigt.
Anita Jensen
jeg har fået et klarere billede af mine styrker og udviklingsmuligheder, Lisa er levende, dejlig at lytte til
Rita Nielsen
Jeg roser indholdet af kurset, forløbet, underviseren og forplejningen.
Carsten Andersen
Stor hjælp. Yderst professionelle.
Carl
Det bedste jeg nogensiden har gjort for mig selv både professionelt og personligt. En helt igennem fantastisk kursus.
Julie Randers
Lisa er professionelle og kompetente trænere som har tilrettelagt et fantastisk kursus-forløb som udfordrer, udvikler og udvider dine kompetencer for vildt. Lisa respekterer én som den man er. Her er virkelig grobund for udvikling. TAK