Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stress - Få en plan

LIVA Kurser
Startdatoer
Århus
27-10-2021 09:00 
2.995 DKK
København
04-11-2021 09:00 
2.995 DKK

Kursusbeskrivelse

Stress – få en plan

Kom på et spændende kursus, hvor vi giver dig redskaber til at minimere stress blandt medarbejderne eller hos dig selv.  Gribe situationen korrekt an, når en af jer får stress.

Kursusdagen henvender sig til alle typer af ledere, som sidder med personaleansvar. Dagen har til formål at sikre, at du som leder både får skabt plads til stress, men også undgår sygemeldinger. Du får samtidig redskaber til at håndtere situationen korrekt, hvis en medarbejder bliver sygemeldt med stress.

Dagens engagerede underviser er den erfarne læge og leder Vibeke Manniche, som beskriver stress - de negative sider, såvel som de positive. Den lægelige del, og hvad der ligger i rette skånehensyn, bliver også uddybet. 

Herudover tages der også fat på den vigtige forebyggelse af stress samt begrebet 'mestringsstrategier'.

På dagen bliver stressbegrebet grundigt beskrevet ud fra et lægefagligt synspunkt. Vi gennemgår de faktorer, der har betydning for medarbejdernes mestring af stressede situationer/perioder og de greb du kan tage som leder for at forebygge stress og sikre højere trivsel. Betydningen af stress-sygemeldinger for de øvrige kollegaer er også en væsentlig faktor, som vi tager fat på. Sidst men ikke mindst tager vi også fat på forhold, som kan være medvirkende til, at du selv overmandes af stress.

Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar og forløber som en blanding af teori, cases og øvelser og deltagerne får en praktisk værktøjskasse og gode råd med hjem.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til HR-medarbejdere, Ledere og Mellemledere.

Pris

Prisen for dette kursus er 2.995,00 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

LIVA Kurser

LIVA Kurser har gennem mere end 10 år etableret sig som en af landets største udbydere af faglige kurser, målrettet private og professionelle, inden for både den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Vores mange års erfaring har gjort det...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

LIVA Kurser

Blegdamsvej 104 A
2100 København Ø

Telefon: 31 10 70 70


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.