Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Maskindirektivet - Hvad betyder det for dig?

Lemvigh-Müller
1 dag
Deltid
Kursus
Herlev
Startdato: Ingen planlagte kurser - Herlev
2.150 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Maskindirektivet - Hvad betyder det for dig?

Maskindirektivet BEK693 gennemgår blandt andet hvilke forhold, der gør sig gældende for fabrikanten og dennes ansvar. Hvad sker der, hvis en maskine ikke overholder mindstekravene, som er stærkt udvidet i Maskindirektivets bilag 1.

Disse væsentlige sikkerheds- og sundhedskrav bliver gennemgået. De danner det egentlige grundlag for, at maskinfabrikanten kan levere en sikker maskine. Allerede i maskinens design og konstruktionsfase er der mange sikkerhedsmæssige foranstaltninger konstruktøren kan tage stilling til og dermed undgå de ”hovsaløsninger” der ofte opstår, når maskinen er færdig, men fyldt med faremomenter, der kunne være undgået.

Lappeløsninger er kostbare. Derfor gennemgås de væsentlige sikkerhedsforanstaltninger, som er beskrevet for konstruktøren i standarden DS/EN ISO 12100:2011, og DS/EN ISO 13849-1:2008 som er en vigtig sikkerhedsstandard. Det er vigtigt at kende til direktivet idet BEK693 ikke kun gælder i Danmark.

Målgruppe

Målgruppe

Alle der bygger og markedsfører maskiner og anlæg: Maskinfabrikanter, maskinkonstruktører. Rådgivere og el-folk, der arbejder med fremstilling af elektrisk materiel på maskiner. Grundet nyere
krav er det også relevant for maskinindkøb.

Forudsætninger og undervisningsniveau

El- eller maskinteknisk baggrund og forståelse Niveau 2 - Let øvet, med faglig baggrund og uddannelse Evt. deltagelse i Ingen anbefales før dette kursus.

Om udbyderen

Lang historie kort: Vi er størst i Danmark på stål og teknik Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Maskindirektivet - Hvad betyder det for dig?
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Lemvigh-Müller

Stationsalléen 40
2730 Herlev

Få information

Udfyld formularen for mere information om Maskindirektivet - Hvad betyder det for dig?

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.