Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Installationer efter de nye bestemmelser (webinar)

Lekon
8 timer
Webinar
Online
1.395 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Installationer efter de nye bestemmelser (webinar)

SOM FØLGE AF COVID-19 TILBYDER VI NU KURSUS I DE NYE INSTALLATIONSBESTEMMELSER VIA WEBINARDU DELTAGER I VORES WEBINARKURSUS VIA DIN COMPUTER - OG BARE ROLIG, DET ER STADIG HENNING BØLLEHUUS, DER STÅR FOR UNDERVISNINGEN.

Undervisningsform

Undervisningen foregår via webinar. Du vil via en envejs videoforbindelse på din computer overvære vores underviser, Henning Bøllehuus, som vil undervise i de nye installationsbestemmelser som var det et fysisk kursus. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Dit udbytte

Du bliver i stand til at overskue, hvilke krav der stilles i den nye installationsbekendtgørelse, samt hvilken betydning det får for installationens tværsnit, såfremt man vælger forskellige fremføringsmetoder.

Du får endvidere et godt overblik over de forskellige tabeller, der knytter sig til dimensionering af både bolig- og industriinstallationer.

Efter kurset vil du have opnået følgende kompetencer:

  • Kendskab og forståelse for gældende love og regler samt den ny Installationsbekendtgørelse 1082 med den tilhørende standardsamling DS/HD 60364
  • Kendskab til, hvor de største ændringer i forhold til de tidligere bestemmelser ligger
  • Evnen til at foretage de nødvendige vurderinger i forbindelse med dimensionering og fremføring af kabler efter DS/HD 60364
  • Forståelse for arbejdsgange i forbindelse med dimensionering og fremføring af installationer til både bolig- og industriinstallationer
  • Overblik over hvilke standarder, der skal benyttes til forskellige opgaver
  • En forståelse for, hvordan elektriske installationer i fremtiden skal udføres

Målgruppe

Kurset er relevant for medarbejdere i virksomheder, hvor der udføres eller projekteres autorisationskrævende arbejde med elektriske installationer, f.eks. rådgivende eller projekterende ingeniørvirksomheder eller autoriserede el-installatør virksomheder m.m.

Forudsætning

Det anbefales at kursisten har en grundlæggende kendskab til installationsarbejde, herunder love og regler på området.

BEMÆRK: kursisten bør inden kurset sikre sig, at han/hun har adgang til standardsamlingen DS/HD 60364 samt bekendtgørelse 1082 under kurset, enten den fysiske standardsamling eller via digital adgang.

Pris

Prisen for dette kursus er 1395,- ekskl. moms. 

Om udbyderen

Lekon Rådgivning - Klar mission og ambitiøse visioner

Lekon Rådgivning ApS er et konsulentfirma, der leverer kompetent og helhedsorienteret rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR området. Vores løsninger og rådgivning tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og vores fokus er, at kunne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Lekon

Penselstrøget 30
4000

Telefon: 46 76 71 11


Få information

Udfyld formularen for mere information om Installationer efter de nye bestemmelser (webinar)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.