Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dimensionering og projektering efter DS/HD 60364 (webinar)

Lekon
8 timer
Webinar
Online
1.395 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel. 

Kursusbeskrivelse

Dimensionering og projektering efter DS/HD 60364 (webinar)

SOM FØLGE AF COVID-19 TILBYDER VI NU KURSUS I DIMENSIONERING SOM WEBINAR. 

Undervisningsform

Undervisningen foregår via webinar. Du vil via en envejs videoforbindelse på din computer overvære vores underviser, Henning Bøllehuus, som vil undervise i dimensionering som var det et fysisk kursus. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Dit udbytte

Du vil blive undervist i, hvilke krav der stilles i den nye installationsbekendtgørelse, samt hvilken betydning det får for installationens tværsnit, såfremt man vælger forskellige fremføringsmetoder.

Du får endvidere et godt overblik over de forskellige tabeller der knytter sig til dimensionering af både bolig- og industriinstallationer, herunder beskyttende udligning og jording.

Du vil med kurset opnå:

  • Kendskab og forståelse for gældende love og regler samt den ny Installationsbekendtgørelse 1082 med den tilhørende standardsamling
  • Evnen til at foretage de nødvendige vurderinger i forbindelse med dimensionering efter DS/HD 60364
  • Forståelse for arbejdsgange i forbindelse med dimensionering af installationer til både bolig- og industriinstallationer

Målgruppe

Kurset er relevant for ledere og medarbejdere i virksomheder, hvor der udføres eller projekteres autorisationskrævende arbejde med elektriske installationere: f.eks. autoriserede elinstallatør-virksomheder, rådgivende virksomheder m.m.

Formålet med kurset er at gøre dig i stand til at projektere nye installationer efter de nye bestemmelser i Installationsbekendtgørelsen 1082 med tilhørende standarder.

Forudsætninger

Dette kursus er oplagt at tage i forlængelse af kurset “Introduktion til installationsbekendtgørelsen”.

BEMÆRK: kursisten bør inden kurset sikre sig, at han/hun har adgang til standardsamlingen DS/HD 60364 under kurset, enten den fysiske standardsamling eller via digital adgang.

Pris

Prisen for dette kursus er 1395,- ekskl. moms. 

Om udbyderen

Lekon Rådgivning - Klar mission og ambitiøse visioner

Lekon Rådgivning ApS er et konsulentfirma, der leverer kompetent og helhedsorienteret rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR området. Vores løsninger og rådgivning tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og vores fokus er, at kunne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Lekon

Penselstrøget 30
4000

Telefon: 46 76 71 11


Få information

Udfyld formularen for mere information om Dimensionering og projektering efter DS/HD 60364 (webinar)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.