Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dimensionering og projektering efter de nye bestemmelser i DS/HD 60364

Lekon
Startdatoer
Kolding
23-08-2021 08:30  (Dansk)
1.950 DKK
Roskilde
13-09-2021 08:30  (Dansk)
1.950 DKK
27-10-2021 08:30  (Dansk)
1.950 DKK
24-11-2021 08:30  (Dansk)
1.950 DKK

Kursusbeskrivelse

dimensionering efter de nye bestemmelser i DS/HD 60364

Dimensionering efter de nye bestemmelser i DS/HD 60364 kursus

Formålet med kurset er, at personer som arbejder med, eller projekterer, nye installationer, bliver i stand til at gøre dette efter de nye bestemmelser i Installationsbekendtgørelsen 1082 med tilhørende standarder.

Dit udbytte af Dimensionering efter de nye bestemmelser i DS/HD 60364 

Kursisten bliver efter kurset i stand til at overskue, hvilke krav der stilles i den nye Installationsbekendtgørelse, samt hvilken betydning det får for installationens tværsnit, såfremt man vælger forskellige fremføringsmetoder. Kursisten får endvidere et godt overblik over de forskellige tabeller der knytter sig til dimensionering af både bolig- og industriinstallationer. Herunder beskyttende udligning og jording.

Kursisten opnår følgende kompetencer:

  • Kendskab og forståelse for gældende love og regler samt den ny Installationsbekendtgørelse 1082 med den tilhørende standardsamling.
  • Evnen til at foretage de nødvendige vurderinger i forbindelse med dimensionering efter DS/HD 60364.
  • Forståelse for arbejdsgange i forbindelse med dimensionering af installationer til både bolig- og industriinstallationer.

Indhold på kurset

Kurset tilrettelægges således, at kursisten får et godt overblik over, hvilke krav der stilles til dimensionering samt, hvordan man finder rundt i de forskellige dimensioneringstabeller. Der vil være gruppearbejder i dimensionering af de forskellige installationer. Endvidere får kursisten et godt overblik over, hvorledes man finder rundt i de forskellige standarder for de forskellige arbejdsområder.

Kurset er et fremmødekursus, hvor underviseren vil medtage både praktiske og teoretiske eksempler på dimensionering. Undervisningen foregår i åben dialog. Virkeligheden vil hele tiden blive bragt i spil, og der vil være plads til praktiske eksempler, debat og spørgsmål.

Som virksomhedstilpasset kursus

Kontakt os for at høre om mulighederne for at få tilpasset kurset til netop din virksomhed. Dette kursus kan eventuelt lægges i forlængelse af ”Introduktion til Installationsbekendtgørelsen”.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere/medarbejdere i virksomheder, hvor der udføres eller projekteres autorisationskrævende arbejde med elektriske installationer.

Virksomhederne kan fx. være autoriserede el installatør virksomheder, rådgivende virksomheder m.m.

Forudsætninger

Det anbefales at kursisten har en grundlæggende viden omkring den nuværende afsnit 6 i Stærkstrømsbekendtgørelsen samt kendskab til installationsarbejde, herunder love og regler på området.

Det anbefales endvidere at kursisten har deltaget på vores 4 timers kursus i ”Introduktion til Installationsbekendtgørelsen 1082”, men dette er ikke et krav.

Hvorfor vælge Lekon?

Fokus på værdi i kundens hverdag

Udgangspunkt i den enkelte kundes behov

Kurser i inspirerende omgivelser

Pris

Prisen for dette kursus er 2.950 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Lekon Rådgivning - Klar mission og ambitiøse visioner

Lekon Rådgivning ApS er et konsulentfirma, der leverer kompetent og helhedsorienteret rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR området. Vores løsninger og rådgivning tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og vores fokus er, at kunne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Lekon

Penselstrøget 30
4000

Telefon: 46 76 71 11


Få information

Udfyld formularen for mere information om Dimensionering og projektering efter de nye bestemmelser i DS/HD 60364

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase